- Паркінг,
- Wi-Fi зона,
УЗДвід 450 грн
УЗД надниркових залоз450 грн
Пошук вашого лікаря – DOC.ua
Дніпровський медико-хірургічний центр ім. Н.І. Пирогова оснащений найкращим сучасним діагностичним обладнанням, за допомогою якого лікарі-діагности можуть в найкоротші терміни проводити широкі дослідження всього організму і захворювань навіть на самих ранніх термінах їх появи. Такий комплексний підхід дозволяє лікарям досягти найкращих результатів в лікуванні пацієнтів. ще
сел. Слобожанський, вул. Теплична, 17. На карті
Індустріальний
Медична мережа “Garvis - Твоя територія здоров'я!” - мережа приватних клінік, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», діагностичний центр Garvis, хірургічна клініка Garvis, реабілітаційний центр Garvis. Медична мережа «Garvis – Твоя територія здоров'я!» - найкращий міжнародний досвід, новітні технології та найсучасніше обладнання. ще
ЖК «Олімпійський», бульвар Кобзаря, 2, приміщення 2/5. На карті
Індустріальний
Медичний центр «Здорова Нація» — це широкопрофільний медичний центр, у якому надають допомогу дорослим і дітям. У центрі доступні консультативні прийоми кваліфікованих фахівців, та лабораторні дослідження, УЗД, виїзд лікарів додому, вакцинація населення за календарем щеплень. ще
«ОН Клінік Дніпро» надає послуги найвищої якості різних медичних напрямків. У клініці можна отримати консультації таких фахівців, як: проктолог, гінеколог, уролог, дерматолог, невролог, кардіолог і ін. Центр оснащений найкращим діагностичним обладнанням для проведення УЗД, ендоскопічних досліджень і функціональної діагностики. Відкрито рентген кабінет і кабінет КТ. ще
просп. Дмитра Яворницького, 107 А. На карті
Центральний , м.Вокзальна
Багатопрофільна «Клініка Довголіття» надає якісні діагностичні послуги за різними напрямками. У клініці працюють кваліфіковані лікарі, фахівці вищої категорії ще
вул. Херсонська, 10а. На карті
Центральний , м.Вокзальна
Ваша заявка принята, мы свяжемся с Вами в ближайшее время