На цій сторінці ви знайдете списки центрів та клінік де можна зробити КТ черевної порожнини з контрастом у Києві.
Мультипрофільний медичний центр для всієї родини «Геліос» — це медичний заклад, у якому надається сучасна медична допомога для різної віковиї категорій.
вул. Ламана, 17
Соборний ,
Мережа медичних діагностичних центрів «Експерт» пропонує своїм клієнтам широкий вибір послуг діагностики для дорослих і дітей: УЗД, КТ, МРТ. Також в діагностичному центрі Ви зможете проконсультуватися з досвідченим рентгенологом.
вул. Ближня, 31
Новокодацький,
«Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це мережа приватних медичних центрів, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», два діагностичних центри Garvis, багатопрофільний хірургічний центр Garvis та реабілітаційний центр Garvis. «Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це поєднання найкращого міжнародного досвіду, новітніх технологій та найсучаснішого обладнання.
Набережна Перемоги, 1Н
пр. Слобожанський, 109а
Індустріальний,
Консультації вузьких спеціалістів. Ультразвукова діагностика на апараті експертного класу всіх органів та систем Широкий спектр аналізів на сучасному обладнанні Сімейна медицина-підпис декларацій
просп. Науки, 99
вул. Любарського, 25