Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Я дуже задоволена, все пройшло чудово. Дякую.
Все добре було, діагностику провели гарно, дякую.
Нормально пройшов візит. Непогана клініка.
Я була записана на діагностику МРТ. Саме процедура пройшла досить добре, в мене немає зауважень чи скарг, але мені не сподобався сам порядок, як впускають пацієнтів в кабінет, так як, мене впустили сказала переодягнутись та надіти спеціальний халат, він напівпрозорий, та ледь застібується на три "ліпучки", потім мене посадили, і сказали очікувати, що я і зробила. Поки я очікувала напівроздягнена, в кабінеті перебували й інші пацієнта, в тому числі протилежної статі. Мені це було досить некомфортно.
Клініка чистенька, гарненька, лікарі обхідливі. Все пройшло добре
Клініка хороша зручна та комфортна. Нам тут дуже все подобається. Часто користуємося при нагоді медичними послугами саме цієї клініки, нас тут повністю все влаштовує.
В клинике оборудование высокого качества, для нас стало неожиданным, что заключение диагностики КТ было очень подробным и очень развернутым, цена вполне приемлемая. Судя по тому, что в клинике было много посетителей, клиника пользуется успехом и популярностью у пациентов. Персонал доброжелательный, со своей работой справляется
Дуже все сподобалося у клініці. Візит пройшов чудово.
Клініка сподобалася. Все добре було в цій клініці.
Візит пройшов вчасно, без будь-яких затримок по часу. Загалом все було досить добре в цій клініці.
Нормальна клініка. Візит пройшов досить добре.
Візит влаштував, зауважень немає, проведення діагностики сподобалося, задоволений, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Все пройшло добре, в клініці гарне обслуговування.
Робила в даній клініці МРТ діагностику, дуже хвилювалась, але все пройшло просто чудово. Візитом дуже задоволена.
У клініці дуже гарні, кваліфіковані лікарі. Візит пройшов доволі добре, все супер було.
Діагностику провели нормально, мене все влаштувало, дякую.
Велике дякую лікарю діагносту, я задоволений проведенням обстеження. Дякую.
В клініці обслуговування мені сподобалося, дякую.
Загалом візит у нас пройшов непогано, були деякі організаційні питання трішки незрозумілі, але загалом ця клініка повністю нас влаштувала. При нагоді будемо ще звертатися у цю клініку обов'язково за медичною допомогою.
Все швидко оформили, зайшли на діагностику чітко по часу. Все було добре.
Робила УЗД в даній клініці. Візитом задоволена, в клініці чисто, ввічливий та приємний персонал, професійний, грамотний лікар, однак хотілось би зазначити одне побажання, мені як пацієнту не вистачило усного пояснення результату діагностики.
Сервіс відмінний, персонал добре працює. Усе пройшло приємно та швидко.
Оцінюю на п'ять, не маю зауважень, дякую.
Хороша клініка, мені все дуже сподобалося.
У клініці не попередили що у них немає плівки, диск, щоб отримати потрібно надати додаткову плату. Про це теж не було ні слова. Це суттєвий мінус звичайно. Також обіцяли надати знижку як учаснику АТО, але по факту цієї знижи на діагностику теж не було.