Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Перебування було комфортне в клініці, персонал дружній та чемний. Мені сподобалось
У клініці все дуже сподобалося, візит пройшов добре. Дякую.
Добре пройшов візит, дуже все сподобалося у цій клініці.
Обслуговування мене влаштувало, але прохання попереджати пацієнтів про наслідки застосування контрасту під час обстеження.
Клініка мені дуже сподобалася. Надзвичайно хороше обслуговування в цій клініці, все добре було на візиті.
Клініка сподобалася, обладання якісне і гарний пдхід, я задоволений візитом, дякую.
Мені дуже сподобалося обслуговування, звертатимуся згодом, я задоволена проведенням обстеження, дякую.
Все пройшло чудово, вчасно прийняли, провели діагностику якісно, я задоволена, дякую.
Добре пройшов візит. Мені все дуже сподобалося.
Мені сподобався візит, обслуговування. зауважень не маю, дякую.
Загалом клініка мені сподобалася. Але у клініці не пояснили чітко свої можливості, а саме свої послуги.Не все мені зробили. На жаль не зі всім тим справився, що я саме хотів.
Візит в клініку пройшов добре і гарно, дівчата молодці! Персонал терплячий, відповідають на всі питання, діагностику провели добре. Комфортна клініка, зауважень не було
Дуже все сподобалося, гарні лікарі у цій клініці, обслуговування було на високому рівні. Мені дійсно все дуже сподобалося у даній клініці.
Я задоволений обслуговуванням, все пройшло добре, дякую.
В клініці нормальне обслуговування, провели добре МРТ голови, забрав на наступний день свій висновок. Рекомендую
Зверталася в клініку на УЗД суглобів, лікар УЗД спеціаліст хороший, все розказала по моїй проблемі, було дуже приємно що у мене не все так погано як для мого віку і як я думала. Прийом пройшов спокійно, все було дуже уважно, прийом сподобався. В клініку зверталася другий раз і записалася на наступний прийом, клініка чиста, гарна
Нормально абсолютно пройшов візит, все було добре в цій клініці.
Клініка мені дуже сподобалася. Медперсонал у клініці досить приємний та ввічливий. Виконали свою роботу швидко та якісно. Сподобалося що візит пройшов без будь-яких затримок по часу.
Візит добре пройшов у даній клініці, без будь-яких зауважень.
Виконувала КТ діагностику в даній клініці. Все пройшло дуже добре та вчасно, все в порядку. Я дуже задоволена візитом на діагностику, вже отримала результати. Гарна клініка.
Я дуже задоволена, все пройшло чудово. Дякую.
Все добре було, діагностику провели гарно, дякую.
Нормально пройшов візит. Непогана клініка.
Я була записана на діагностику МРТ. Саме процедура пройшла досить добре, в мене немає зауважень чи скарг, але мені не сподобався сам порядок, як впускають пацієнтів в кабінет, так як, мене впустили сказала переодягнутись та надіти спеціальний халат, він напівпрозорий, та ледь застібується на три "ліпучки", потім мене посадили, і сказали очікувати, що я і зробила. Поки я очікувала напівроздягнена, в кабінеті перебували й інші пацієнта, в тому числі протилежної статі. Мені це було досить некомфортно.
Клініка чистенька, гарненька, лікарі обхідливі. Все пройшло добре