Отзывы о диагностическом центре Диагностический центр Garvis

пр. Слобожанский, 109а. На карте

Индустриальный

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Перебування було комфортне в клініці, персонал дружній та чемний. Мені сподобалось

Єгор, 22.04.2025

У клініці все дуже сподобалося, візит пройшов добре. Дякую.

Валерія, 31.03.2025

Добре пройшов візит, дуже все сподобалося у цій клініці.

Владлен, 29.03.2025

Обслуговування мене влаштувало, але прохання попереджати пацієнтів про наслідки застосування контрасту під час обстеження.

Ілля, 27.03.2025

Клініка мені дуже сподобалася. Надзвичайно хороше обслуговування в цій клініці, все добре було на візиті.

Олена, 17.03.2025

Клініка сподобалася, обладання якісне і гарний пдхід, я задоволений візитом, дякую.

Артем, 11.03.2025

Мені дуже сподобалося обслуговування, звертатимуся згодом, я задоволена проведенням обстеження, дякую.

Олена, 06.03.2025

Все пройшло чудово, вчасно прийняли, провели діагностику якісно, я задоволена, дякую.

Олена, 04.03.2025

Добре пройшов візит. Мені все дуже сподобалося.

Олена, 27.02.2025

Мені сподобався візит, обслуговування. зауважень не маю, дякую.

Петро, 27.02.2025

Загалом клініка мені сподобалася. Але у клініці не пояснили чітко свої можливості, а саме свої послуги.Не все мені зробили. На жаль не зі всім тим справився, що я саме хотів.

Микола, 26.02.2025

Візит в клініку пройшов добре і гарно, дівчата молодці! Персонал терплячий, відповідають на всі питання, діагностику провели добре. Комфортна клініка, зауважень не було

Тимофій, 14.02.2025

Дуже все сподобалося, гарні лікарі у цій клініці, обслуговування було на високому рівні. Мені дійсно все дуже сподобалося у даній клініці.

Каміла, 10.02.2025

Я задоволений обслуговуванням, все пройшло добре, дякую.

Артур, 07.02.2025

В клініці нормальне обслуговування, провели добре МРТ голови, забрав на наступний день свій висновок. Рекомендую

Дмитро, 01.02.2025

Зверталася в клініку на УЗД суглобів, лікар УЗД спеціаліст хороший, все розказала по моїй проблемі, було дуже приємно що у мене не все так погано як для мого віку і як я думала. Прийом пройшов спокійно, все було дуже уважно, прийом сподобався. В клініку зверталася другий раз і записалася на наступний прийом, клініка чиста, гарна

Олена, 29.01.2025

Нормально абсолютно пройшов візит, все було добре в цій клініці.

Анонімно, 24.01.2025

Клініка мені дуже сподобалася. Медперсонал у клініці досить приємний та ввічливий. Виконали свою роботу швидко та якісно. Сподобалося що візит пройшов без будь-яких затримок по часу.

Артем, 19.01.2025

Візит добре пройшов у даній клініці, без будь-яких зауважень.

Альона, 19.01.2025

Виконувала КТ діагностику в даній клініці. Все пройшло дуже добре та вчасно, все в порядку. Я дуже задоволена візитом на діагностику, вже отримала результати. Гарна клініка.

Світлана, 18.01.2025

Я дуже задоволена, все пройшло чудово. Дякую.

Артем, 16.01.2025

Все добре було, діагностику провели гарно, дякую.

Юрій, 11.01.2025

Нормально пройшов візит. Непогана клініка.

Микола, 08.01.2025

Я була записана на діагностику МРТ. Саме процедура пройшла досить добре, в мене немає зауважень чи скарг, але мені не сподобався сам порядок, як впускають пацієнтів в кабінет, так як, мене впустили сказала переодягнутись та надіти спеціальний халат, він напівпрозорий, та ледь застібується на три "ліпучки", потім мене посадили, і сказали очікувати, що я і зробила. Поки я очікувала напівроздягнена, в кабінеті перебували й інші пацієнта, в тому числі протилежної статі. Мені це  було досить некомфортно.

Марина, 05.01.2025

Клініка чистенька, гарненька, лікарі обхідливі. Все пройшло добре

Володмир, 04.01.2025
Центры поблизости