Відгуки про діагностичний центр Центр хірургії та реабілітації "Геліос" на вул. Ламана, 17
- Паркінг,
- Оплата карткою,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Візит пройшов дуже добре. У клініці всі доволі ввічливі та уважні, як медперсонал, так і лікарі. Дуже все сподобалося в даній клініці. Дякую.
Клініка гарна, дуже приємні дівчата, в цілому я візитом задоволена. Але, не сподобалось, що я просила записати мене підряд на УЗД та на прийом до лікаря, щоб не потрібно було очікувати, а в результаті між УЗД та консультацією був проміжок часу приблизно 40 хвилин.
Я перший раз була у цій клініці й думаю, мабуть останній. Дівчата на рецепції не привітливі не пояснюють нічого, не хочуть нічого пошукати, якось приділити свою увагу пацієнтові, не розкажуть нічого до пуття. Тільки якось не ввічливо гиркають, якось чесно сказати рівень обслуговування повинний бути кращий, адже це приватна клініка. У клініці якось було багато людей, всі на купі. На мою думку, працівники цієї клініки мають навчитися більш краще ставитися до пацієнтів.
Все чудово. Все було зрозуміло, показали, що треба. Гарна діагностика.
Я дуже задоволений обслуговуванням і проведенням діагностики. Дякую.
Мене все влаштовує. Вже не вперше користуюсь послугами цієї клініки.
Дуже все сподобалося у клініці. Пройшов візит прекрасно.
Визит в клинику понравился. В клинике встретили, провели на диагностику, все было вовремя, диагностику провели хорошо, все объяснили, получила ответ на свою проблему
Клініка дуже сподобалася. У самій клініці чисто, гарно, комфортно. Медперсонал та лікарі дуже професійно виконують свою роботу, надзвичайно уважні та ввічливі.
Оцінюю на п'ятірку, все сподобалося, дякую.
В клініці працюють привітні дівчата та доброзичливі лікарі. Все пройшло гарно
Дуже сподобалось. Все було швидко та по справі.
Дуже хороше обслуговування у цій клініці. Все було дійсно на найвищому рівні, надали ще й знижку на діагностику, за це окрема подяка. Загалом все дуже сподобалося, всі у клініці молодці.
Все пройшло добре, діагностику провели як належить, дякую.
Все было отлично! Клиника понравилась, особенно понравился доктор, которая проводила диагностику электронейромиографию. Процедура не из приятных, доктор молодец, разговаривала и отвлекала, процедура прошла отлично, все на высшем уровне. Я очень доволен визитом в клинику
Діагностика пройшла упродовж однієї хвилини. Мені це дуже не сподобалося. А так якщо брати загалом клініка мені сподобалася.
Сподобалася клініка. Доволі непогано було перебувати в цій клініці. Дуже сподобалося, що діагностика пройшла оперативно та якісно.
Все сподобалося, все пройшло добре, дякую.
Візит влаштував, зауважень немає,проведення діагностики сподобалося, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Діагностику зробили добре, не маю зауважень. Дякую.
Швидко, все зручно, усі привітливі. Задоволена візитом.
У клініці дуже незручні входи та виходи. Потрібно щоб завжди тебе хтось проводив у кабінет, адже легко заблудитися, все трішки заплутано. І у самій клініці дуже слизька плитка на підлозі, це якось дуже непродумано і небезпечно для пересування пацієнтів.
Я вкрай не задоволена візитом. Нам потрібно було зробити тільки ендоскопію, адже результати прийомів лікарів маємо . Натомість в цій клініці лікар став нав'язувати прийом лікаря, окрім ендоскопії, після моєї відмови почав поводити себе по хамськи і на моє прохання прокоментувати саме результати ендоскопії, відповів, у вас є лор, з ним і консультуйтесь. Також клініка мені відмовила у наданні відеорезультатів обстеження, хоча я готова була доплатити. Наразі маю знову десь робити ендоскопію, щоб отримати відеорезультат і мені дуже шкода моєї дитини, яку доводиться возити по клініках.
Мені все сподобалося, зауважень не було, все чудово
Клініка дуже сподобалася. Все було доволі зручно та комфортно, пройшло все швидко та якісно.