Діагностичний центр
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

Візіум – найбільша мережа сучасних офтальмологічних центрів. Ми — експерти у діагностуванні та лікуванні офтальмологічних захворювань різної складності. У нашій команді лікарі-офтальмологи та кандидати медичних наук із багаторічним досвідом роботи, які відомі досягненнями в офтальмологічній спільноті України та Європи. Ключова цінність компанії – пацієнт.

• пн - пт : 9:00 - 18:00
  • сб - нд : 9:00 - 15:00

вул. Гоголя, 12

Соборний ,

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Підхід офтальмологічного центру «Візіум» спрямований на професійну, ефективну, своєчасну та максимально швидку допомогу нашим пацієнтам.

Переваги лікування у центрі Візіум у місті Дніпро:

• Обстеження та лікування пацієнтів у клініці здійснюється ретельно висококваліфікованим медичним персоналом, лікарі з багаторічним досвідом роботи.
  • Методики, що використовуються в нашому центрі, є сучасними та актуальними, оскільки щороку наші фахівці проходять міжнародні курси підвищення кваліфікації та семінари.
  • Сучасне обладнання, на якому здійснюються процедури, сертифіковано та відповідає всім стандартам якості в офтальмології, а також новітнім технологіям та розробкам.
  • Доступна вартість офтальмологічних послуг: ціль центру «Візіум» — зробити лікування та діагностику захворювань очей можливою для різних категорій мешканців нашої країни.

Ми спеціалізуємося на таких напрямках:

• Лазерна корекція зору
  • Рефракційна заміна кришталика

Обладнання клініки:

• Ексімерний лазер Alcon WaveLight EX 500
  • Constellation Vision System
  • Топограф Allegro Oculyzer (WaveLight AG, (Alcon)
  • Мікроскоп HS Hi-R Neo 900A NIR з іОСТ
Центри поблизу