КТ скринінг обстеження всього тіла (сканування всього тіла) — порівняно нова діагностична процедура, яка дозволяє провести обстеження всього організму (стан твердих і м'яких тканин, судин і нервів) за допомогою томографа, що працює на рентгенівських променях.
Дана процедура дозволяє провести обстеження всього організму у разі самостійного рішення пацієнта (без призначення лікаря і скарг) у якості профілактичного заходу або за призначенням лікаря при неможливості проведення іншого способу діагностики для визначення причин поганого самопочуття.
КТ допомагає діагностувати:
У цілому тест може зайняти близько години, інтерпретація результатів буде зроблена протягом доби-двох. При виявленні патологічних станів лікар може призначити додаткові обстеження і лікування.
Нормальними вважаються результати, якщо на зображеннях не виявлено ніяких патологічних станів.
Патологією вважається відображення на знімках онкологічних станів (аномальні ущільнення в одній або декількох зонах), кісти (дрібні або великі порожнини, заповнені рідиною), порушення цілісності або правильної анатомічної форми твердих тканин (тріщини і переломи), наявність відкладень на стінках судин або порушення їх цілісності, защемлення судин або нервів та ін.
Порада Doc.ua: під час КТ-сканування тіла ви отримуєте величезну дозу рентгенівського випромінювання, що може негативно відбитися на стані здоров'я. Тому без потреби і призначення лікаря від даної процедури варто відмовитися.
«ОН Клінік Дніпро» надає послуги найвищої якості різних медичних напрямків. У клініці можна отримати консультації таких фахівців, як: проктолог, гінеколог, уролог, дерматолог, невролог, кардіолог і ін. Центр оснащений найкращим діагностичним обладнанням для проведення УЗД, ендоскопічних досліджень і функціональної діагностики. Відкрито рентген кабінет і кабінет КТ.
просп. Дмитра Яворницького, 107 А
Центральний, м.Вокзальна
«Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це мережа приватних медичних центрів, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», два діагностичних центри Garvis, багатопрофільний хірургічний центр Garvis та реабілітаційний центр Garvis. «Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це поєднання найкращого міжнародного досвіду, новітніх технологій та найсучаснішого обладнання.
Набережна Перемоги, 1Н
Соборний ,
Дитячі лікарі у Дніпрі займаються діагностикою дитячого здоров'я та лікуванням захворювань різної природи (ГРВІ, грип, бронхіт, дерматит). У дитячому відділенні «ОН Клінік Дніпро» ведуть прийом: Веде прийом: ✔педіатр ✔дерматолог ✔ ортопед ✔ хірург ✔ офтальмолог ✔дитячий гінеколог ✔отоларинголог Також можна зробити УЗД, ренген, ЕЕГ, ЕКГ, вакцинацію та здати аналізи. Всі спеціалісти в одному місці на пр. Дмитра Яворницького 107 а
пр. Д. Яворницького, 107а
Центральний,
пр. Слобожанський, 109а
Індустріальний,
Консультації вузьких спеціалістів. Ультразвукова діагностика на апараті експертного класу всіх органів та систем Широкий спектр аналізів на сучасному обладнанні Сімейна медицина-підпис декларацій
просп. Науки, 99
Соборний ,