Діагностичний центр

«ОН Клінік Дніпро» надає послуги найвищої якості різних медичних напрямків. У клініці можна отримати консультації таких фахівців, як: проктолог, гінеколог, уролог, дерматолог, невролог, кардіолог і ін. Центр оснащений найкращим діагностичним обладнанням для проведення УЗД, ендоскопічних досліджень і функціональної діагностики. Відкрито рентген кабінет і кабінет КТ.

• пн - сб : 8:00 - 20:00
  • нд : 9:00 - 17:00

просп. Дмитра Яворницького, 107 А

Центральний, м.Вокзальна

Записатись

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Все пройшло нормально, дякую.

Руслан, 04.05.26

Я вже не в перший раз звертаюсь в цю клініку, мені все дуже подобається, зручне розташування, всі співробітники дуже уважні, все підкажуть, допоможуть, дуже дякую.

Світлана, 01.05.26

Все сподобалося у цій клініці. Тут приємний медперсонал та хороше обслуговування пацієнтів.

Ольга, 01.05.26

У клініці доволі добре відношення до пацієнтів, все зручно та комфортно. Візит пройшов максимально добре, мені все дуже сподобалося у цій клініці. Дякую.

Ольга, 23.04.26

Все було добре та швидко як завжди. Лікар та персонал сподобались

Альона, 21.04.26

Візит пройшов добре, все дуже сподобалося у цій клініці.

Ольга, 16.04.26

Залишилися гарні враження

Анастасія, 11.04.26

В клініку зверталися на діагностику електроенцефалографію. Дуже гарний лікар і медсестра, дуже турботливі до дітей, дуже обережні, все розʼяснили, все розказали, дитина не злякалася.

Валерія, 11.04.26

Все було ідеально!

Тетяна, 11.04.26

Візит у клініку пройшов хорошо.

Ольга, 01.04.26
Центри поблизу