«Клініка Довголіття»
Багатопрофільна «Клініка Довголіття» надає якісні діагностичні послуги за різними напрямками. У клініці працюють кваліфіковані лікарі, фахівці вищої категорії ще
- Пн-Пт: 9:00-18:00
- Сб: вихідний
- Нд: вихідний
вул. Херсонська, 10а. На карті
Центральний , м.Вокзальна
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
«Клініка Довголіття» – універсальна сімейна клініка, в якій проводять діагностику захворювань всіх систем і органів.
У клініці проводиться цифровий рентген, УЗД-діагностика якісним і сучасним обладнанням:
- цифровий рентген (SHIMADZU)
- ЕКГ
- УЗД апарат
Перевірені відгуки про ДЦ
В клініку звертався на діагностику, робили УЗД. Лікар - приємна людина, вислухала проблему, підказала що потрібно робити, мене все влаштувало
Сподобалась швидкість обслуговування та комфорт.
Найвища оцінка, все зробили дуже вдало, я задоволений! Дякую!
Я з іншого міста, хотіла потрапити до лікаря після обстеження, але мені сказали це не можливо тільки через два дні. Плюс інформації не дали ніякої. Я зломала палець, він за два дні вже може зростися - це дуже не зручно. Ще просто дали диск, розшифровки ніякої не було. Я не змогла це ні скинути іншому лікарю, ні нічого з цим зробити. Одним словом це все якось не дуже.
В клинике персонал очень внимательный, вникают в проблемы, достаточно вежливый персонал, никаких претензий не было. Ми приехали на время, прием не ждали, результат диагностики выдали через 20 минут, все было комфортно, очень профессионально