- Пн-Пт: 9:00-18:00
- Сб: вихідний
- Нд: вихідний
вул. Херсонська, 10а. На карті
Центральний , м.Вокзальна
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Клініка дуже сподобалася. Все було чудово.
В клініку звертався на діагностику, робили УЗД. Лікар - приємна людина, вислухала проблему, підказала що потрібно робити, мене все влаштувало
Сподобалась швидкість обслуговування та комфорт.
Найвища оцінка, все зробили дуже вдало, я задоволений! Дякую!
Я з іншого міста, хотіла потрапити до лікаря після обстеження, але мені сказали це не можливо тільки через два дні. Плюс інформації не дали ніякої. Я зломала палець, він за два дні вже може зростися - це дуже не зручно. Ще просто дали диск, розшифровки ніякої не було. Я не змогла це ні скинути іншому лікарю, ні нічого з цим зробити. Одним словом це все якось не дуже.
В клинике персонал очень внимательный, вникают в проблемы, достаточно вежливый персонал, никаких претензий не было. Ми приехали на время, прием не ждали, результат диагностики выдали через 20 минут, все было комфортно, очень профессионально
Загалом візитом залишився задоволеним, єдине не сподобалось, що була присутня стороння людина, як по мені, це не допустимо.
Робила флюорографію, була задоволена, що висновок мені зробили дуже швидко.
Мне всё понравилось - чисто, специалист по рентгену - профессионал, быстро, без проблем, сделал снимок, не то что в государственных клиниках где не захотели мне его сделать. Здесь сделали сразу, без очередей, по записи, дали заключение и врач сразу мне всё разъяснил. Клиникой осталась довольна, буду к ним обращаться теперь постоянно. Рекомендую.
Рентген мне сделали быстро, я осталась довольна.
Никто не набрал не напомнил о приеме. Я пришел, не знал куда идти. Ходил там, спрашивал. Сделали рентген, вынесли мне. Ничего не рассказали по медицинским терминам. Что в заключении, куда нужно дальше обращаться. Что у меня не так, что хорошо. Просто отдали и ушел врач, все.