Отзывы о диагностическом центре «ОН Клиник Днепр», медицинский центр

пр. Дмитрия Яворницкого, 107 А. На карте

Центральный , м.Вокзальная

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Що стосується сервісу та самої діагностику, то все пройшло дійсно супер. Дякую.

Анна, 06.07.2025

Все чудово було привітливий персонал.Все було швидко, якісно

Ганна, 05.07.2025

Виконувала в цій клініці рентгенографію, мені все дуже сподобалось, дуже приємний та ввічливий персонал, діагностика відбулась швидко, комфортно та без затримок. Дякую.

Світлана, 02.07.2025

Мені сподобався лікар в нього досвід роботи високий нормально мені все пояснив що зі мною. Все мені сподобалось прийняли в клініці добре

Анна, 20.06.2025

Візит пройшов нормально у цій клініці. Тут дійсно все було чисто та акуратно, медперсонал гарно виконує свою роботу.

Тамара, 19.06.2025

В клініці комфортно, персонал на рецепції дуже ввічливий і привітний. Все сподобалось.

Ксенія, 19.06.2025

Клиника мне понравилась тем что чисто, красиво. Персонал вежливый, хороший. Врач мне понравилась профессионализмом, вежливостью, что тоже важно я всем довольна замечаний нет все отлично было

Єлизавета, 12.06.2025

У клініці дуже всі привітні, доволі непогано виконують свою роботу, як медперсонал, так і лікарі. Дійсно тут прекрасна атмосфера, всюди чисто, охайно та гарно. Візит пройшов у цій клініці дуже добре.

Руслан, 10.06.2025

Я записувалась до даної клініки на комплексну КТ діагностику. Мені все дуже сподобалось, діагностика пройшло дуже добре, жодних зауважень в мене не має. Дуже дякую.

Олена, 03.06.2025

Сподобалось що своєчасно зробили рентген не чекала довго

Тетяна, 03.06.2025

У клініці дуже приємно нас зустріли. Лікар, який проводив діагностику нам дуже сподобався. Уважний дійсно спеціаліст, було багато уточнювальних запитань зі сторони лікаря і також лікар зміг усе нам доступно роз'яснити, що немало важливо. Загалом візит пройшов максимально добре в цій клініці, нам насправді тут дуже все сподобалося.

Тетяна , 25.05.2025

Все было быстро, качественно все вежливые все замечательно

Кіра, 23.05.2025

У клініці було максимально комфортно. Сам візит пройшов доволі вчасно, без будь-яких затримок по часу, дійсно все було добре у цій клініці. Мені сподобалося, дякую.

Андрій, 22.05.2025

Я виконувала КТ діагностику в цій клініці. Все дуже сподобалось мені. Дуже уважний, приємний та ввічливий персонал, все дуже добре пройшло. Дуже дякую, я задоволена.

Ірина, 17.05.2025

Дуже все сподобалось відношення лікаря і сама процедура .Все гарно

Костянтин, 11.05.2025

Мені сподобалось. Персонал ввічливий. Я вдячна їм за гарний сервіс.

Ірина, 05.05.2025

Ми виконували в цій клініці МРТ. Діагностика пройшла дуже добре, нас прийняли чудово, надали заключення, та порекомендували до якого лікаря звернутися. Ми дуже задоволені.

Володимир, 29.04.2025

Диагностику провели хорошо, все было оперативно и четко

Андрій, 25.04.2025

Я була в цій клініці на діагностиці, результати якої показала моєму кардіологу, та повідомила, що діагностику виконану не професійно, через що я змушена звертатись на цю ж діагностику в іншу клініку, і повторно платити кошти, я візитом не задоволена.

Лариса, 15.04.2025

Все добре, комфортно знаходитись в клініці.

Марина, 12.04.2025

Клініка мені дуже сподобалася. Все було добре. Дякую.

Тетяна, 31.03.2025

Візит пройшов чудово, все сподобалося у цій клініці.

Андрій, 31.03.2025

Візит пройшов нормально, клініка дуже сподобалася. Дякую.

Роман, 25.03.2025

Я записувався в дану клініку на флюорографію. Візитом цілком задоволений, мені все дуже сподобалось, діагностика пройшла швидко, ніяких зауважень до клініки я не маю.

Олександр, 23.03.2025

Чудово все було у цій клініці. Візит пройшов добре.

Ольга, 19.03.2025
Центры поблизости