Отзывы о диагностическом центре «ОН Клиник Днепр», медицинский центр
- Пн-Сб: 8:00-20:00
- Вс: 9:00-17:00
пр. Дмитрия Яворницкого, 107 А. На карте
Центральный , м.Вокзальная
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Лікар Володченко Володимир Іванович дуже хороший та обдарований фахівець. Все доступно мені розповів, показав, віднісся розумінням до моєї проблеми, підніс мені інформацію про мою хворобу на позитиві що немає нічого серйозного та страшного. Я дуже задоволена його роботою та професіоналізмом. Рекомендую усім
Лікар-діагност сподобався, я задоволена, дякую.
Все було чудово, належним чином, вчасно. Відповідь отримала швидко.
В клініці робили рентген дитині, діагностику провели, але не запропонували знімок діагностики, тому у нас потім були проблеми при оформленні дитини на стаціонар в лікарню.
Я дуже задоволена, лікарка -діагност дуже гарний фахівець, мені дуже сподобалося, проведення діагностики , дякую!
Лікар рентгенолог дуже чудова жінка, дуже чудовий спеціаліст. На діагностиці лікар побачила проблему, яку не можуть побачити спеціалісти УЗД. Я дуже задоволена лікарем рентгенологом. Планую звернутися в клініку саме до цього лікаря рентгенолога на іншу діагностику
Клініка дуже сподобалася, все було чудово. Дякую.
В клініці поставились до мене, як до пацієнта, адекватно, на прийом потрапив точно по запису та без очікування, відношення персоналу супер, я задоволений обслуговуванням
Уже кілька разів користувалася медичними послугами цієї клініки, тут завжди все якісно та зручно. Клініка ця дуже подобається.
Все було чудово. Але дуже швидко зробили діагностику, не впевнена, що за такий короткий час можна все побачити.
В клініці дуже професійні і якісні лікарі, які допомогли мені розібратися з моєю проблемою, дуже дякую лікарям за допомогу
Візитом до клініки задоволена, в приміщенні дуже чисто, персонал привітний, все доступно пояснюють, швидко працюють, після діагностики я одразу отримала результат.
Хороша клініка, все було добре. Візит досить нормально пройшов.
До обслуговування питань не маю, але персоналу потрібно вчитися спілкуватися українською мовою.
Діагностика пройшла доволі оперативно та якісно. Дівчата на рецепції молодці, дуже уважні. Все допомогли зробити, дуже гарно прийняли. Загалом візит був добрий в цю клініку, мені все дуже сподобалося.Дякую.
Залишився задоволений даною клінікою. Тут мені дуже допомогли, зі встановленням правильного діагнозу. Вдячний цій клініці за чудовий візит та за прекрасно виконано свою роботу.
Клініка дуже сподобалася, візит пройшов доволі добре. Все відбулося чітко у зазначений час візиту, діагностику зробили досить оперативно та якісно.
Все пройшло нормально, я задоволена, дякую.
Клініка нам дуже сподобалася своїм комфортом та зручністю. Все пройшло доволі оперативно та якісно. Все дійсно було чудово у цій клініці.
Мені все сподобалося, обслуговування гарне, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Однозначно рекомендую. Уважні, професійні лікарі та персонал.
Все супер, задоволена обслуговуванням, дякую!
Сподобалась швидкість та зручне оформлення.
ЕЕГ зробили оперативно, ніяких черг, гарна якість.
Сподобалось спілкування та методи обстеження.