Отзывы о диагностическом центре AMBY medical center

Диагностический центр

Центральный

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Спасибо, мне все понятно

Не маю нарікань , обслуговуванням задоволений, дякую.

Кирило, 18.03.2025

Мені все дуже сподобалось, виконував УЗД - діагностику в даному центрі. Все пройшло дуже добре. Приємні адміністратори, лікар також дуже гарний. Дякую, візитом задоволений.

Товстоног, 14.03.2025

В клініку зверталися на консультацію і на електронейроміографію. Я сама медичний працівник, тому я бачу як працює клініка, як відповідають на мої питання і як вирішують наше питання. Ми залишилися задоволені візитом в клініку

Вікторія, 12.03.2025

Дуже класна клініка. Дали рекомендації для проходження ВЛК, гарний інтер'єр. Все пройшло добре

Іван, 10.03.2025

Доволі хороше обслуговування у цій клініці, дуже все сподобалося.

Василь, 07.03.2025

Все пройшло нормально, зробили діагностику, дякую.

Дмитро, 28.02.2025

Обслуговування оцінюю на п'ятірку, все добре, дякую.

Андрій, 27.02.2025

Досить нормальна клініка, нічого поганого про цю клініку сказати не можу.

Андрій, 24.02.2025

Клініка прекрасна, мені дуже все сподобалося.

Дмитро, 24.02.2025

Клініка сподобалася, все у клініці акуратно та чисто. Дівчата на рецепції дуже ввічливі, все швидко зробили та оформили, прийняли мене гарно. Все було досить на високому рівні.

Роман, 24.02.2025

Сподобалася клініка, доволі гарна клініка. Візит пройшов добре, діагностику провели досить швидко та якісно.

Віталій, 20.02.2025

Все влаштувало, вчасно, на належному рівні, я задоволений, дякую.

Іван, 19.02.2025

Клініка мені сподобалася, дуже привітні дівчата на рецепції. Був дуже гарний підхід лікаря, який виконував діагностику. У клініці було надзвичайно комфортно, ніякого дискомфорту я не відчула, не було ніяких неприємностей, навпаки все було досить добре. Швидко видали результат обстеження, була така можливість - це мені дуже сподобалося.

Марія, 09.02.2025

Обслуговування і відношення до пацієнтів гарне було. Візит пройшов добре. Клініка мені дуже сподобалася.

Олена, 04.02.2025

Клініка сподобалася, дуже приємний медперсонал у клініці, обслуговування було досить якісне. Дякую.

Карина, 04.02.2025

Доволі нормальна клініка, візит пройшов добре.

Олександр, 04.02.2025

Я виконувала УЗД-діагностику в даній клініці. Все пройшло досить успішно. Я дуже задоволена своїм візитом. Можу сказати, що клініка чудова та дуже гарні спеціалісти.

Ангеліна, 01.02.2025

Клініка мені сподобалася. Візит пройшов добре.

В'ячеслав, 26.01.2025

Клініку оцінюю десять з десяти. Все було супер, все добре пройшло. Мені дуже сподобалося відношення, дівчата на рецепції просто молодці. Лікарі гарні спеціалісти.

Владислав, 21.01.2025

Мені сподобалося, лікарка була дуже приємна, дякую.

Олена, 21.01.2025

Звертався в клініку на електронейроміографію, лікар діагностики привітний, прийом пройшов професійно і на вищому рівні. Клініка хороша, персонал привітний, все було добре

Роман, 13.01.2025

Трішки незручно у клініці те, що результати обстеження потрібно забирати через деякий час. Не можна зразу їх отримати. Також на візиті була моя мати. Вона інвалід, хотілось, щоб у клініці були хоча б якісь знижки на медичні послуги для таких людей. А так загалом цілком нормальна клініка, візит непогано пройшов.

Катерина, 08.01.2025

Була в цій клініці на консультації та УЗД діагностиці, хотілось би щоб клініка завчасно інформувала, про повну вартість всіх обстежень/аналізів. Під час консультації, лікар в тому числі взяв аналізи, про їх додаткову вартість мене проінформували вже під час оплати. Заплатила я вдвічі більше, ніж розраховувала. Мене це дуже обурило.

Анастасія, 14.12.2024
Ответ клиники
Дякуємо за Ваш відгук і щиро перепрошуємо за ситуацію, яка викликала у Вас незручності. Ми цінуємо зворотний зв’язок від наших пацієнтів, адже це допомагає нам ставати кращими. Ми вже зв’язалися з Вами для того, щоб прояснити ситуацію. Також у нашій клініці буде проведено додатковий інструктаж для персоналу, щоб у майбутньому пацієнти були завчасно і повністю проінформовані про всі можливі витрати. Дякуємо за Ваше розуміння та сподіваємося, що майбутні візити до нашого медичного центру будуть лише приємними та комфортними!
15.12.2024

Клініка дуже сподобалася. Все було добре.

Павло, 18.11.2024

Робила в цій клініці доплерографію судин. Все дуже добре, мені все сподобалось. Гарний лікар, дуже уважна, видно що професіонал своєї справи, огляд провела дуже добре.

Марія, 16.11.2024
Центры поблизости