Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

Медичний центр «Здорова Нація» — це широкопрофільний медичний центр, у якому надають допомогу дорослим і дітям. У центрі доступні консультативні прийоми кваліфікованих фахівців, та лабораторні дослідження, УЗД, виїзд лікарів додому, вакцинація населення за календарем щеплень.

• пн - пт : 8:00 - 18:00
  • сб : 8:00 - 14:00
  • нд : вихідний

пр-т Слобожанський, 70-Б

Індустріальний,

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

У клініці все дуже сподобалося. Є один невеликий мінус цієї клініки, немає заїзду для коляски. У мене мала дитина і це дуже було незручно, довелося просити, щоб хтось допоміг з коляскою. Хотілося, щоб у клініці був заїзд. А так обслуговування у цій клініці було чудовим, лікарі ідеальні тут, візит сам пройшов доволі добре.

Анастасія, 21.02.26

Все сподобалося на візиті в цю клініку

Леся, 25.10.25

В клініку записувалися на УЗД. Майкова Тетяна Володимирівна дуже хороший фахівець, в клініку йшли цілеспрямовано саме до цього лікаря. Лікар дуже уважна, все розпитала, все розказала і все прокоментувала. Лікар дуже зосереджена і не відволікається від своєї роботи, видно, що лікар не поверхнево робить свою роботу, а дуже вдумливо. Ми лікарем дуже задоволені, звертались не перший раз. Лікаря рекомендую!

Гліб, 09.07.25

Все прошло хорошо, все устроило. В клинике спокойно тихо и комфортно.

Віталій, 10.05.25

Все було добре все гаразд

Анастасія, 01.05.25

Діагностику провели добре, уважно все оглянули. Надали всі рекомендації. Візит пройшов чудово.

Сергій, 05.04.25

Мені все сподобалося, не маю зауважень, дякую.

Олена, 22.02.25

Клініка сподобалася, візит пройшов добре. Дякую.

Наталія, 15.02.25

Загалом візит пройшов добре в даній клініці. Сама клініка непогана.

Сергій, 03.01.25

Дуже гарна клініка, чудові спеціалісти, дуже ввічливі та приємні дівчата на рецепції. Своїм візитом максимально задоволена, будемо постійно тепер звертатись до них.

Тамара, 28.09.24
Центри поблизу