Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

МеДиС, диагностический центр

Лечебный диагностический центр
Терапия, УЗ-диагностика, Урология, Флебология
  • Парковка,
  • Оплата карточкой,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб-Вс: выходной

ул. Некрасова, 35 / В. На карте

Лычаковский

Рейтинг клиники
4.9

Кол-во отзывов

382

Рейтинг клиники рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

    Зареєструвався на сайті до лікаря за пів місяця,приїхав в лікарню а запису немає. Хоча повідомлення отримав про реєстрацію до того ще й лікар на лікарняному а до лікарні їхати чуть не 100 км так що не знаю як оцінити роботу центру Doc.ua.лікаря оцінити не вдалося.

    Василий, 29.03.2021

    Рекомендую

    Досить хороші враження, кваліфікований персонал.

    Андрій, 28.01.2021

    Рекомендую

    Хороший та привітний персонал. Хороший лікар.

    Володимир, 15.09.2020

    Рекомендую

    В клініці чисто, гарно, приємно, на рецепції ввічливий адміністратор.

    Николай, 04.09.2020

    Рекомендую

    Дуже сподобалась клініка, досить комфортна, всі працівники ввічливі.

    Марія, 23.07.2020

    Рекомендую

    Приветливый персонал, без очередей. Нет никакой спешки. Все хорошо.

    Ігор, 26.05.2020

    Рекомендую

    Макар Роман Дмитрійович уважно мене вислухав, дав хороші поради та назначив необхідні аналізи.

    Ольга, 27.01.2020

    Рекомендую

    Мене завчасно перенесли про перенесення прийому, нагадують по телефону, що є прийом і не забуваю, оскільки маю багато роботи це дуже зручно.

    Андрій, 19.12.2019

    Рекомендую

    В принципі, все було добре, адекватно. Я прийшов зі своїми аналізами, і ціна прийому стала дешевшою, ніж було вказано на початку.

    Роман, 18.12.2019

    Рекомендую

    Клініка мені сподобалася, єдине, що мої питання залишилися без відповіді. Я маю на увазі, що лікар не зміг сказати причину мого стану. По його профілю все ніби добре, а спрямувати, де цю причину виявити, також не зміг. Для мене тепер загадка, де та що шукати! В клініці, дуже хороший персонал, мені подобається. Рекомендую.

    Галина, 09.12.2019

    Рекомендую

    Все сподобалось. Приємний персонал, приємно, спокійно.

    Ігор, 21.11.2019

    Рекомендую

    Клініка дуже гарна. Єдиний мінус - це ціни.

    Оксана, 02.02.2018

    Все нормально, тільки карткою не можна було ввечері розрахуватись, це був один недолік.

    Володимир, 07.12.2017

    Ми спеціально заздалегідь записувалися до лікаря Шеремета, з 25-тирічним досвідом роботи, а коли приїхали в клініку, вияснилося що він за кордоном і нас прийняв інший лікар. Нам не сподобалося, що нас не попередили про це.

    Василь, 14.11.2017

    Ми приїхали завчасно, до нас гарно поставилися, запропонували присісти, зігрітися. Цілком задоволені.

    Мирослав, 30.01.2017

    В клініці мене вчасно прийняли. Дуже уважний персонал та лікарі.

    Олесь, 10.11.2016

    Гарне обслуговування, залишилися задоволеними.

    Игорь, 24.10.2016

    Дівчата гарно обслуговували, є туалети, є де очікувати, зручно.

    Наталія, 24.10.2016

    Гарний спеціаліст, гарне обслуговування - все на вищому рівні! Тетяна Миколаївна вела, дуже приємно спілкувалась, дуже доступно, можно було відкритись людині як спеціалісту. Якщо є довіра між лікарем та пацієнтом, то пів справи зроблено - це мені дуже подобалось!

    Неля, 25.05.2016

    Не задоволена роботою клініки. Був дуже великий хаос, мене протримали на рецепції 15 хвилин і ніхто не хотів підходити. Я сказала, що поспішаю і в мене немає часу очікувати, до мене ніхто не хотів підходити. Це при тому, що на рецепції було 4 медсестри. Я дуже не задоволена роботою клініки, бо це було по-хамськи, коли я простояла 15 хвилин і до мене ніхто не підійшов.

    Юлія, 25.05.2016

    Хотілося, щоб надавали не тільки консультативні послуги, а ще й оперативне втручання.

    Марія, 26.01.2016

    Быстро, четко. Все ок. Только одна мелочь. На дверях логотип виза карты, а визу не принимают.

    Сергей, 05.11.2015

    Приємно, все добре, хороший персонал, чисто, акуратно, все вчасно.

    Микола, 08.10.2015

    Все гарно пройшло, без очікування, всім задоволена!

    Ольга, 12.08.2015

    Утром, когда я приходила на исследование, все было отлично. Вечером, когда я была на консультации, я минут 40 ждала, но я раньше приехала. Но прием все равно задержался, рецепционист совершенно забыл о времени, и начал связываться с доктором после начала моего приема по времени. Можно было сказать, что задерживаются, я сидела все время рядом. Ужасная работа рецепции, мне длительное время не могли распечатать чек, утром это сделали без проблем, но вечером - нет, я дала время, ждала, медбрат звонил кому-угодно, но так и не сделал, обещали, что вышлют, но до сих пор нет.

    Ирина, 06.08.2015
Почему Вы не можете оставить отзыв?
Отзывы на сайте могут оставлять только пациенты, побывавшие на приеме у врача. Это исключает публикацию заказных и неправдивых отзывов. Мы собираем отзывы путем обзвона реальных пациентов, которые посетили врача, записавшись через наш сервис.