Киев

Стоматологическая клиника
4.7
195отзывов
add_box Стоматология Терапия Хирургия Ортодонтия ... еще
Стоматологическая клиника Ddent – медицинский центр, предоставляющий полный спектр стоматологических услуг. В клинике представлены такие направления, как: ортопедия, ортодонтия, терапия, хирургия. Действует детское отделение
access_time_filled пн - вс : 9:00 - 21:00
ул. Мишуги, 1/4на карте
Дарницкий м.Харьковская м.Позняки
4.7
Рейтинг клиники рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Клиника Ddent  ориентирована на высший уровень обслуживания и индивидуальный подход кр всем клиентам. Специалисты стоматологии обладают многолетним опытом, применяют инновационные методы стоматологической диагностики и лечения, используют в работе лучшее европейское оборудование.

Стоматология  «Ddent » поддерживает партнерские отношения с передовыми клиниками Германии.

Главные преимущества стоматологической клиники Ddent

Чем отличается немецкая стоматология Ddent

• широкий спектр стоматологических услуг
  • индивидуальный подход
  • безболезненное лечение
  • квалифицированные специалисты, которые способны справиться даже с самыми сложными случаями
  • самые cовременные методы и технологии лечения
  • наличие детского приёма
Проверенные отзывы о клинике
Костянтин 02 Декабрь 2023
Все сподобалося, дякую!
Олена 03 Сентябрь 2023
Все сподобалось
Сергій 20 Февраль 2022
Доктор все грамотно сделал и объяснил.
Александр 20 Сентябрь 2021
Була заявлена вартість консультації одна, в результаті вона вийшла у 2,5 раза вища. Я вважаю що треба попереджати перед консультацією додаткові витрати. Крім того, мене не попередили що розшифровка Кт додатково оплачується.Коли я розраховувалась мене поставили перед фактом. Я попросила, щоб мені надали на руки розшифровку. Але лікар вже був зайнятий іншим пацієнтом і вони не можуть надати розшифровку. Гроші взяли, розшифровку не надали. Сказали на наступний день.Але в наступний день виявилося що розшифровку вони не надають. Я роблю висновок що в цій клініці розводять на гроші. Не рекомендую.
Ответ клиники 08 Октябрь 2021
Шановні, будь ласка, не вводьте в оману інших пацієнтів. Була попередня домовленість, що ми надамо консультаційний висновок у письмовову вигляді, одразу після того як у лікаря буде вільний час, запис у ортодонта завжди повний і фізично одномоментно зробити його не було можливості. 21.09. висновок був наданий. Клініка надала кваліфіковану допомогу пацієнту, а те що виявилось, що не готові платити, не є нашою проблемою, тим більше консультація була надана в повному обсязі. Ми завжди прорахуовуємо план лікування, за вимогою пацієнта. Також у вільному доступі, на дошці покупця наявний прайс, де можливо ознайомитися з актуальним цінами на всі медичні маніпуляції, якщо виникне така потреба.
Данислав 02 Ноябрь 2020
В клинике не очень комфортно находиться.
Клиники поблизости
Все частные клиники Киева