add_box Акушерство Гастроэнтерология Гинекология Кардиология Маммология Массаж ... еще
Детская клиника BABY LUCK предоставляет услуги от профессиональной диагностики до лечения заболеваний. Основой работы клиники является комплексное качественное лечение пациентов разного возраста при помощи современных медицинских аппаратов
Гарне обслуговування було у цій клініці, дуже сподобалося терпіння адміністраторів на рецепції, саме тоді коли була оплата. В цілому тут працюють дуже гарні люди.
Валентина 23 Июнь 2025
Хороша клініка, доволі хороший сервіс тут. Все було надзвичайно культурно, всі у клініці привітні. Нам насправді все дуже сподобалося, візит дійсно пройшов добре.
Маргарита 09 Май 2025
Сподобалося у клініці, доволі все було гарно та досить приємно було знаходитися у цій клініці.
Марина 06 Май 2025
Нам дуже сподобалася клініка.
Марина 08 Апрель 2025
Доволі комфортне було перебування у цій клініці. На рецепції працює чемний адміністратор. Візит пройшов досить нормально. Дуже дякую за допомогу.
Марина 03 Апрель 2025
Дуже комфортно було на візит, перший раз була у цій клініці. Насправді дуже гарне обслуговування. Мені дійсно все дуже сподобалося у даній клініці.
Аріна 13 Март 2025
Я здаоволена цією клінікою, все сподобалося, дякую.
Іван 04 Март 2025
Я задоволена обслуговуванням, дякую.
Юлія 10 Февраль 2025
Мене дуже не влаштувало спілкування з адміністратором цієї клініки, більше сюди не звернуся.