- Пн-Пт: 10:00-20:00
- Нд: 9:00-14:00
- Пн-Сб: 9:00-20:00
- Вс: выходной
- Wi-Fi зона,
Приватна стоматологічна клініка проводить лікування зубів будь-якої складності. Основні напрямки: створення імплантатів, протезування, реставрація. Крім того, в клініці представляються інші стоматологічні послуги: професійна чистка та видалення нальоту, лікування каналів, ортодонтія, видалення зубів і ін. ще
вул. Десятинна, 13. На карті
Шевченківський , м.Золоті ворота, м.Майдан Незалежності, м.Поштова площа
Стоматологічна клініка Ddent - медичний центр, що надає повний спектр стоматологічних послуг. У клініці представлені такі напрямки, як: ортопедія, ортодонтія, терапія, хірургія. Діє дитяче відділення ще
вул. Бориса Гмирі, 11. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Харківська, м.Позняки
NanoClinic - це сучасна стоматологічна клініка, що надає повний спектр дентальних послуг. Головна філософія фахівців стоматології NanoClinic - застосування мікроінвазивної методики, яка мінімізує травматичність втручань під час терапевтичного, ортопедичного або хірургічного лікування зубного ряду, що є гарантією якісного результату і робить візит до стоматолога комфортним і безболісним для пацієнта ще
вул. Здолбунівська, 13. На карті
Дарницький , м.Славутич
Krauss dent - це стоматологічна клініка для сім'ї та друзів з сучасним обладнанням та кваліфікованими лікарями вищої категорії. Завдяки кваліфікації Krauss dent зробили стоматологію для себе мистецтвом. Клініку рекомендують близьким та друзям. І звичайно в клініці сучасне німецьке обладнання та матеріали. Вона розміщена в центрі Києва і тут Вас завжди зустріне затишна сімейна атмосфера. ще
Медичний центр «Призма» спеціалізується на наданні послуг естетичної стоматології, реабілітації та косметології. Головна особливість центру - в індивідуальному підході до кожного пацієнта. Центр керується принципами естетології - науки, що об'єднує естетичну медицину, дієтологію, стоматологію, ендокринологію, косметологію, дерматологію, невропатологію і остеопатію, як важелі впливу на красу і здоров'я людини ще
Кваліфікована допомога в усіх напрямках стоматології з використанням сучасного обладнання і технологій. Умілі руки, доброзичливе ставлення, розумні ціни. ще
Клуб 32 - майже два десятиліття ми створюємо більше, ніж мережу клінік, ми формуємо атмосферу довіри, у якій турбота про пацієнта стоїть вище за все. Наш головний принцип простий: важливо не лише вилікувати зуб, а й зробити так, щоб людина почувалася комфортно і впевнено. ще
вул. Степана Рудницького, 15, корп. 3 (літ. А). На карті
Голосіївський , м.Іподром
ApeX - одна з найсучасніших стоматологічних клінік, яка спеціалізується на інноваційних засобах діагностики та методів лікування зубів та ротової порожнини. Клініка пропонує комплексні послуги з усіх галузей стоматології. На додаток до високоякісного стоматологічного обладнання, всі послуги надаються в комфортній, розкішній обстановці. ще
Наші цінності: команда сертифікованих експертів, системний підхід до лікування порожнини рота, повага і культура сервісу, сучасні методи лікування та діагностики, бажання зберегти за будь-яку ціну рідні зуби пацієнта, бажання виробити у пацієнта звичку регулярно піклуватися про свої зуби (проф. огляди і чистка раз на півроку) для того, щоб уникнути ускладнень в майбутньому. ще
вул. Регенераторна 4, корпус 16/1, ЖК «Комфорт Таун». На карті
Дніпровський , м.Лівобережна, м.Дарниця
Найдобріша дитяча стоматологія «Mom's» зібрала у своїх стінах досвідчену та відповідальну команду лікарів, які люблять свою роботу і добре знаються на всіх аспектах дитячого здоров'я, які займаються профілактикою та лікуванням дитячих зубів будь-якої складності, враховуючи фізичні, психо-емоційні та індивідуальні особливості дитини ще
вул. Златоустівська, 16. На карті
Шевченківський , м.Політехнічний інститут, м.Вокзальна, м.Університет, м.Лук'янівська
вул. Миколи Бажана, 10А. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
МЦ «Поліклініка сім’я» - багатопрофільний поліклінічний заклад сімейного типу. ще
вул. Харківське шосе, 56, оф. 2б. На карті
Дарницький , м.Харківська, м.Вирлиця, м.Позняки
Dr.Care Clinic- сучасна клініка цифрових технологій, укомплектована всім необхідним обладнанням для лікування та діагностики. В клініці представлені всі напрямки: терапія, ендодонтія, хірургія , ортопедія, ортодонтія, пародонтологія. Лікуємо без болю та уві сні. Ми бачимо лікування якісним, комфортним та безболісним, а Dr.Care Clinic-місцем, куди хочеться повертатися ще
Проспект Берестейський (Перемоги) 5-В. На карті
Шевченківський , м.Вокзальна
Клініка Доброго Доктора - багатопрофільний медичний центр на лівому березі Києва (Позняки). Маємо власну лабораторну та інструментальну діагностику для всієї сім'ї. Клініка пропонує широкий спектр послуг: від здоров'я до естетики. А вигідна система лояльності робить лікування ще доступнішим. ще