Familia (Фаміліа)

4.8
39відгуків
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Wi-Fi зона
Familia (раніше мала назву Центр сімейної стоматології) - єдина в Україні приватна стоматологічна клініка, яка надає стоматологічну допомогу в усіх напрямках: терапія, ортодонтія, ортопедія і щелепно-лицьова хірургія. У клініці працюють лікарі-стоматологи, рентгенологи, анестезіологи, щелепні хірурги, в силах яких подарувати вам сяючу і здорову усмішку.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 10:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Миколи Бажана, 10Ана карті
Дарницький м.Осокорки м.Позняки
4.8
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Familia - провідна стоматологічна клініка, яка надає комплексні стоматологічні послуги, з можливістю надання першої стоматологічної допомоги пацієнту на місці з подальшим транспортуванням в клініку.

Фахівцями нашої клініки надаються всі існуючі стоматологічні послуги (лікування, ортодонтія, протезування, остеосинтез, імплантація і т.д.), які виконуються на новітньому обладнанні з застосуванням інноваційних та якісних матеріалів, якнайкраще відтворюють природні зубні тканини.

Окрему увагу ми приділяємо якості сервісу і довірчих відносин з клієнтом, для чого ми робимо висновок з кожним пацієнтом нашої клініки договір і надаємо завірену гарантію на всі виконані роботи. Крім цього весь процес лікування записується крихітної камерою, що поміщається в ротову порожнину пацієнта, для того щоб ви самі могли проконтролювати виконану нашими лікарями роботу.

У клініці працюють відділення терапії, ортопедії, хірургії, фізіотерапії та гігієни, а також кабінет дитячої терапевтичної стоматології, в якому дітям проводять неинвазивное (без застосування бормашини) лікування зубного карієсу.

Устаткування:

• стоматологічні установки італійського виробництва Castellini - для проведення стоматологічних маніпуляцій будь-якого рівня складності;
  • рентген апарат Planmeca;
  • рентген апарат General Electric;
  • апарат для лікування, пломбування каналів SybronEndo;
  • апарат для лікування, пломбування каналів Obtura Spartan;
  • мікроскоп Carl Zeiss;
  • ультразвуковий апарат EMS, виробник Швейцарія;
  • обладнання для імплантації швейцарського виробника Bien-Air;
  • обладнання для імплантації французького виробника Anthogyr;
  • апарат для дезинфікування MELAG Medical Technology;
  • апарат для анестезії Milestone Scientific;
  • апарат для анестезії Dental Hi Tec.
Перевірені відгуки про клініку
Любов 17 Жовтень 2025
Я була на консультації в лікаря пародонтолога Нечипоренко Тетяни Анатоліївни, все пройшло добре, лікарка дуже детально все роз'яснила мені, дуже дякую, все пройшло добре.
Ирина 21 Серпень 2018
Оборудование в клинике на уровне районной поликлиники, невозможно решить административные вопросы вовремя, как должно быть в частной клинике, а именно, оплатить работу доктора. Спасибо.
Юлия 22 Березень 2018
Все очень понравилось.
Кира 15 Березень 2018
Хорошая клиника.
Вероника 15 Лютий 2018
Клиника вообще хорошая, приятная.