Хто не мріє про білосніжну, красиву усмішку? Це впевненість, краса і відчуття себе на піку успіху. Щоб досягти цієї мети достатньо лише пройти лазерне відбілювання зубів.
Лазерне відбілювання зубів - це сучасний, ефективний і, головне, безпечний метод відбілювання емалі. Відтінок зубів можна змінити на 6-9 тонів. Це досягається завдяки тому, що на емаль наноситься спеціальний склад і під впливом лазера, виділяються іони кисню, які змінюють пігмент емалі.
Багато переживають, що відбілювання може пошкодити міцність зубної емалі, але лазерне відбілювання - дуже щадний метод і головні його достоїнства, такі:
Лазерне відбілювання показано всім, хто хоче освітлити свої зуби через їх темний, жовтий, сірий відтінків.
Також варто враховувати, що пломби, коронки не змінюють колір і після лазерного відбілювання вони можуть відрізнятися.
Лазерне відбілювання зубів можна робити раз на рік, частіше не бажано, та й не має сенсу. Іноді білосніжна посмішка може прослужити кілька років. Все залежить від індивідуальних особливостей догляду за ротовою порожниною.
У будь-якому випадку, перед лазерним відбілювання вам належить проконсультуватися з стоматологом, знайти якого можна за допомогою нашого сервісу. Всього лише залиште заявки, і наш фахівець кол центру зв'яжуться з вами, дадуть відповідь на всі питання і допоможуть записатися до лікаря.
Стоматологія «Доктор Зуб» - це клініка для дорослих і маленьких пацієнтів, в якій представлений весь спектр стоматологічних послуг, починаючи від консультування пацієнтів та закінчуючи імплантацією зубів і лікуванням тканин пародонта. Фахівці клініки «Доктор Зуб» роблять доступною кваліфіковану стоматологічну допомогу для кожного пацієнта. Талановиті лікарі, сучасне обладнання, здорова усмішка - головна гордість клініки «Доктор Зуб».
вул. Чистяківська, 2а
Шевченківський, м.Нивки, м.Святошин
Не варто терпіти неприємні відчуття і ризикувати своїм здоров'ям - зверніться в стоматологію Astra Dent на Борщагівці. Astra Dent на Борщагівці - входить в рейтинг ТОП-5 Стоматологічних Клінік Києва.
вул. Якуба Коласа, 17
Святошинський, м.Святошин
Astra Dent на Дарниці – це досвідчений і турботливий персонал, сертифіковане обладнання та витратні матеріали, зручне розташування і це далеко не весь перелік причин, через які пацієнти довіряють турботу про свою усмішку нашій стоматології.
пр-т Миру, 3
Дарницький, м.Дарниця
Якість послуг, комфорт, професіоналізм лікарів - все, до чого наші пацієнти звикли в Astra Dent, в зручній локації - на лівому березі Дніпра.
вул. Є. Сверстюка, 3 Г
Дніпровський, м.Лівобережна
Зубний біль не вибирає зручного часу для своєї появи. Команда Astra Dent, як ніхто інший, знає це - адже кожен день, без вихідних і свят, наші фахівці в стоматології на Оболоні піклуються про здоров'я і красу ваших посмішок.
пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 12 Г корпус 2
Оболонський, м.Оболонь
Для здоров'я і краси вашої посмішки ми зібрали в одному місці досвідчених практикуючих фахівців різних областей, обладнання, яке, мабуть, можна назвати одним з кращих у Києві, і об'єднали це в історичному центрі Києва, в Astra Dent на Подолі.
вул. Верхній Вал, 28-30
Подільський, м.Контрактова площа
Astra Dent на Харківській - це відмінне рішення для тих пацієнтів, хто вважають за краще не втрачати час на дорогу і лікувати зуби недалеко від будинку або офісу, але при цьому не хочуть втрачати в якості лікування.
Харківське шосе, 152
Дарницький, м.Харківська
Замислюєтеся про імплантацію? Або, можливо, прийшов час для профілактичного огляду і професійної гігієни? Фахівці стоматології Astra Dent на Святошино допоможуть вирішити практично будь-яке стоматологічне питання.
вул. Святошинська, 3 А
Святошинський, м.Святошин
Стоматологічна клініка «32 перлини» - перша в Україні клініка нейром’язової стоматології. Уважна команда професіоналів та унікальні технології комплексного лікування щелепових суглобів та зубів в самому центрі Києва.
Кловський узвіз 14/24
Печерський, м.Кловська
Медичний центр «Призма» спеціалізується на наданні послуг естетичної стоматології, реабілітації та косметології. Головна особливість центру - в індивідуальному підході до кожного пацієнта. Центр керується принципами естетології - науки, що об'єднує естетичну медицину, дієтологію, стоматологію, ендокринологію, косметологію, дерматологію, невропатологію і остеопатію, як важелі впливу на красу і здоров'я людини
вул. Сагайдачного, 25
Подільський, м.Поштова площа