Стоматологічна клініка «Dental Art»

Стоматологічна клініка «Dental Art»

Стоматологична клініка
Оплата карткою Wi-Fi зона
Наші цінності: команда сертифікованих експертів, системний підхід до лікування порожнини рота, повага і культура сервісу, сучасні методи лікування та діагностики, бажання зберегти за будь-яку ціну рідні зуби пацієнта, бажання виробити у пацієнта звичку регулярно піклуватися про свої зуби (проф. огляди і чистка раз на півроку) для того, щоб уникнути ускладнень в майбутньому.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
вул. Регенераторна 4, корпус 16/1, ЖК «Комфорт Таун»на карті
Дніпровський м.Лівобережна м.Дарниця
0.0
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

У клініці 4 кабінети. Надаємо повний спектр стоматологічних послуг. Лікуємо за новими, якісними протоколами. Лікарі постійно проходять навчання й покращують свої навики з кожним днем.

В стоматології Dental Art ви завжди можете відчувати себе в безпеці.

Ми дуже серйозно ставимося до вашого здоров’я, тому строго дотримуємося правил асептики і антисептики.

Ми використовуємо одноразові витратні матеріали, стерилізуємо інструменти і дезінфікуємо всі контактні поверхні після кожного пацієнта.

Стерилізація інструменту – невід’ємна і дуже важлива частина нашої роботи.

Використаний інструмент поміщається в спец. пакет і запаюється за допомогою пакувальної машини, після чого проходить стерилізацію в автоклаві. Весь цикл стерилізації в автоклаві може зайняти від 30 до 60 хвилин, в залежності відтиску, температури і матеріалу інструментів, що стерилізуються.

Високий тиск (від 1 до 3,5 атмосфер вище зовнішнього середовища), а також висока температура (від + 121 ° С до + 148 ° C) в автоклаві дозволяють усунути всі патогенні форми життя (гриби, бактерії, спори, віруси). Приходячи в нашу клініку, ви можете бути впевнені не тільки в професійному лікуванні, але і в дотриманні всіх необхідних санітарних норм.

Ваше здоров’я для нас – пріоритет №1

Перевірені відгуки про клініку