Глибоке фторування зубів в Києві

182 відгуки

Одним з важливих елементів для підтримки здоров'я зубів є фтор. До недавнього часу можливість зміцнювати зуби фтором було можливо за рахунок фторовмісних паст. Але ефект був не таким значним.

На сьогоднішній день існує метод відновлення емалі і зубів - глибоке фторування. Заповнюючи брак фтору, глибоке фторування покращує стан зубів, знижує з чутливість, а також є відмінною профілактикою розвитку карієсу.

В процесі глибокого фторування кристали фтористого кальцiю повністю заповнюють невеликі пошкодження в емалі.

Процедура глибокого фторування проходить в кілька етапів:

• очищення зубів від нальоту спеціальною пастою;
  • нанесення фтористого кальцію і фтористого магнію;
  • нанесення гідроксиду міді кальцію.

В результаті відбувається хімічна реакція з виділенням мікрокристалів фтористого кальцію. А мідь надає потужний антибактеріальний ефект. Всі разом сприяє профілактиці розвитку карієсу.

Глибоке фторування не має особливих протипоказань, оскільки процедура не болюча і є профілактичним. Ефект зберігає протягом двох років.

Коли особливо рекомендують проводити глибоке фторування?

• для захисту молочних зубів;
  • підліткам в період перебудови організму;
  • при дефіциті фтору в регіоні і в харчуванні;
  • при потоншенні емалі;
  • коли у зубів висока чутливість.

Чому проводять глибоке фторування?

• воно знижує ризик розвитку карієсу у дітей і дорослих, а також ризик її повторного появи після лікування;
  • підвищує міцність емалі, зміцнює її, знижує її чутливість;
  • підвищує термін служби пломб;
  • покращує стан ротової порожнини і зміцнює зуби в цілому.

Лікар стоматолог може призначити цю процедуру раз в один-два роки. Знайти професійного доктора, який проведе вам глибоке фторування легко за допомогою нашого сервісу. Залишайте заявку на нашому сайті або набирайте за вказаними номерами, і наші фахівці із задоволенням допоможуть вам вибрати стоматолога для дитини і запишуть до нього.

Послуги стоматолога

за популярністю south
за рейтингом south
за ціною south
за кількістю відгуків south
  • Wi-Fi зона

Інститут щелепно-лицевої хірургії та стоматології Святого Антипи - ваш надійний партнер у забезпеченні якісної стоматологічної допомоги. Пропонуємо широкий спектр послуг, включаючи професійне чищення зубів, лікування різних рівнів складності та естетичну стоматологію. Наші досвідчені фахівці працюють для вашого здоров'я та комфорту.

пн: 10:00 - 20:00, вт: 10:00 - 20:00, ср: 10:00 - 20:00, чт: 10:00 - 20:00, пт: 10:00 - 20:00, сб: 10:00 - 20:00

вул. Білоруська, 11 Б

Шевченківський, м.Лук'янівська

• Wi-Fi зона

Стоматологія «Доктор Зуб» - це клініка для дорослих і маленьких пацієнтів, в якій представлений весь спектр стоматологічних послуг, починаючи від консультування пацієнтів та закінчуючи імплантацією зубів і лікуванням тканин пародонта. Фахівці клініки «Доктор Зуб» роблять доступною кваліфіковану стоматологічну допомогу для кожного пацієнта. Талановиті лікарі, сучасне обладнання, здорова усмішка - головна гордість клініки «Доктор Зуб».

пн-сб: 9:00-20:00; вс: выходной

вул. Чистяківська, 2а

Шевченківський, м.Нивки, м.Святошин

• Wi-Fi зона

Приватна стоматологія Vilida – це сучасний медичний центр з інноваційним обладнанням та кваліфікованими фахівцями. При лікуванні у нас Ви можете бути впевнені, що послуги та кваліфікація лікарів відповідають міжнародним стандартам, а санітарний режим дозволяє на 100% забезпечити повну стерильність при лікуванні та повну безпеку. З нами Ви забудете, що таке страх перед стоматологією, і пам’ятатимете лише про гарну усмішку.

пн-вс: 10:00-19:00

пр.-т Володимира Івасюка( Героїв Сталінграда), буд.6, корп. 2

Оболонський, м.Оболонь

пн: 9:00 - 20:00, вт: 9:00 - 20:00, ср: 9:00 - 20:00, чт: 9:00 - 20:00, пт: 9:00 - 20:00

вул. О. Пчілки 5

Дарницький, м.Позняки

вул. Милославська, 43

Деснянський, м.Лісова

• Wi-Fi зона

Не варто терпіти неприємні відчуття і ризикувати своїм здоров'ям - зверніться в стоматологію Astra Dent на Борщагівці. Astra Dent на Борщагівці - входить в рейтинг ТОП-5 Стоматологічних Клінік Києва.

вул. Якуба Коласа, 17

Святошинський, м.Святошин

• Wi-Fi зона

Astra Dent на Дарниці – це досвідчений і турботливий персонал, сертифіковане обладнання та витратні матеріали, зручне розташування і це далеко не весь перелік причин, через які пацієнти довіряють турботу про свою усмішку нашій стоматології.

пр-т Миру, 3

Дарницький, м.Дарниця

• Wi-Fi зона

Найдобріша дитяча стоматологія «Mom's» зібрала у своїх стінах досвідчену та відповідальну команду лікарів, які люблять свою роботу і добре знаються на всіх аспектах дитячого здоров'я, які займаються профілактикою та лікуванням дитячих зубів будь-якої складності, враховуючи фізичні, психо-емоційні та індивідуальні особливості дитини

пн-вс: 9:00-19:00

вул. Оболонська набережна, 7, корп. 5

• Wi-Fi зона

Якість послуг, комфорт, професіоналізм лікарів - все, до чого наші пацієнти звикли в Astra Dent, в зручній локації - на лівому березі Дніпра.

вул. Є. Сверстюка, 3 Г

Дніпровський, м.Лівобережна

• Wi-Fi зона

Зубний біль не вибирає зручного часу для своєї появи. Команда Astra Dent, як ніхто інший, знає це - адже кожен день, без вихідних і свят, наші фахівці в стоматології на Оболоні піклуються про здоров'я і красу ваших посмішок.

пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 12 Г корпус 2