Глибоке фторування зубів в Києві

Одним з важливих елементів для підтримки здоров'я зубів є фтор. До недавнього часу можливість зміцнювати зуби фтором було можливо за рахунок фторовмісних паст. Але ефект був не таким значним.

На сьогоднішній день існує метод відновлення емалі і зубів - глибоке фторування. Заповнюючи брак фтору, глибоке фторування покращує стан зубів, знижує з чутливість, а також є відмінною профілактикою розвитку карієсу.

В процесі глибокого фторування кристали фтористого кальцiю повністю заповнюють невеликі пошкодження в емалі.

Процедура глибокого фторування проходить в кілька етапів:

• очищення зубів від нальоту спеціальною пастою;
  • нанесення фтористого кальцію і фтористого магнію;
  • нанесення гідроксиду міді кальцію.

В результаті відбувається хімічна реакція з виділенням мікрокристалів фтористого кальцію. А мідь надає потужний антибактеріальний ефект. Всі разом сприяє профілактиці розвитку карієсу.

Глибоке фторування не має особливих протипоказань, оскільки процедура не болюча і є профілактичним. Ефект зберігає протягом двох років.

Коли особливо рекомендують проводити глибоке фторування?

• для захисту молочних зубів;
  • підліткам в період перебудови організму;
  • при дефіциті фтору в регіоні і в харчуванні;
  • при потоншенні емалі;
  • коли у зубів висока чутливість.

Чому проводять глибоке фторування?

• воно знижує ризик розвитку карієсу у дітей і дорослих, а також ризик її повторного появи після лікування;
  • підвищує міцність емалі, зміцнює її, знижує її чутливість;
  • підвищує термін служби пломб;
  • покращує стан ротової порожнини і зміцнює зуби в цілому.

Лікар стоматолог може призначити цю процедуру раз в один-два роки. Знайти професійного доктора, який проведе вам глибоке фторування легко за допомогою нашого сервісу. Залишайте заявку на нашому сайті або набирайте за вказаними номерами, і наші фахівці із задоволенням допоможуть вам вибрати стоматолога для дитини і запишуть до нього.

Стоматологічна клініка
    Ортодонтія, Ортопедична стоматологія, Пародонтологія, Стоматологічна імплантологія, Стоматологія, Хірургічна стоматологія, Ендодонтія ще
    • Wi-Fi зона,

Замислюєтеся про імплантацію? Або, можливо, прийшов час для профілактичного огляду і професійної гігієни? Фахівці стоматології Astra Dent на Святошино допоможуть вирішити практично будь-яке стоматологічне питання. ще

вул. Святошинська, 3 А. На карті

Святошинський , м.Святошин

Стоматологічна клініка
    Ортодонтія, Ортопедична стоматологія, Стоматологічна імплантологія, Стоматологія, Хірургічна стоматологія, Ендодонтія ще
    • Wi-Fi зона,

Astra Dent на Харківській - це відмінне рішення для тих пацієнтів, хто вважають за краще не втрачати час на дорогу і лікувати зуби недалеко від будинку або офісу, але при цьому не хочуть втрачати в якості лікування. ще

Харківське шосе, 152. На карті

Дарницький , м.Харківська

• Wi-Fi зона,

Для здоров'я і краси вашої посмішки ми зібрали в одному місці досвідчених практикуючих фахівців різних областей, обладнання, яке, мабуть, можна назвати одним з кращих у Києві, і об'єднали це в історичному центрі Києва, в Astra Dent на Подолі. ще

вул. Верхній Вал, 28-30. На карті

Подільський , м.Контрактова площа

• Wi-Fi зона,

Зубний біль не вибирає зручного часу для своєї появи. Команда Astra Dent, як ніхто інший, знає це - адже кожен день, без вихідних і свят, наші фахівці в стоматології на Оболоні піклуються про здоров'я і красу ваших посмішок. ще

пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 12 Г корпус 2. На карті

Оболонський , м.Оболонь

• Wi-Fi зона,

Якість послуг, комфорт, професіоналізм лікарів - все, до чого наші пацієнти звикли в Astra Dent, в зручній локації - на лівому березі Дніпра. ще

вул. Є. Сверстюка, 3 Г. На карті

Дніпровський , м.Лівобережна

• Wi-Fi зона,

Astra Dent на Дарниці – це досвідчений і турботливий персонал, сертифіковане обладнання та витратні матеріали, зручне розташування і це далеко не весь перелік причин, через які пацієнти довіряють турботу про свою усмішку нашій стоматології. ще

пр-т Миру, 3. На карті

Дарницький , м.Дарниця

• Wi-Fi зона,

Не варто терпіти неприємні відчуття і ризикувати своїм здоров'ям - зверніться в стоматологію Astra Dent на Борщагівці. Astra Dent на Борщагівці - входить в рейтинг ТОП-5 Стоматологічних Клінік Києва. ще

вул. Якуба Коласа, 17. На карті

Святошинський , м.Святошин

Ортодонтія, Стоматологія

Сучасна клініка, яка пропонує ефективне лікування будь-яких ортодонтичних проблем дорослих і дітей. Технологія «Invisalign» (сучасна методика корекції прикусу і вирівнювання зубного ряду прозорими елайнери) дозволяє гарантувати доступне і оперативне лікування будь-яких аномалій прикусу і порушень зубного ряду ще

• Пн-Сб: 9:00-21:00
    • Вс: выходной

вул. Саперне поле, 3, кв. оф.342. На карті

Печерський , м.Палац Україна

Стоматологічна клініка
    Дитяча стоматологія, Ортодонтія, Ортопедична стоматологія, Пародонтологія, Рентгенологія, Стоматологічна імплантологія, Стоматологія, Хірургічна стоматологія, Ендодонтія ще
    • Wi-Fi зона,

Smile Medical Clinic — сучасна стоматологічна клініка з обладнанням преміум-класу Dentsply Sirona та командою кваліфікованих лікарів. Із 2005 року ми допомагаємо вашим родинам зберігати здоров’я та красу усмішок. Наша філософія лікування — це турбота, досвід та найновіші технології для вашого комфорту та бездоганного результату! ще

• Пн-Вс: 9:00-20:00

проспект Володимира Івасюка, 8 корпус 7. На карті

Оболонський , м.Почайна, м.Оболонь, м.Мінська

Стоматологічна клініка
    Дитяча стоматологія, Ортодонтія, Ортопедична стоматологія, Стоматологія, Хірургічна стоматологія
    • Wi-Fi зона,

Стоматологічна клініка HappyDent розташована в центрі міста Київа, надає наступні послуги: ортодонтичне лікування, терапевтичне лікування, видалення зубів, хірургія, ортопедія, естетичне видозмінення усмішки, дитяча стоматологія, лікування у медичному сні ще

• Пн-Сб: 9:00-19:00
    • Нд: вихідний

вул. Євгена Коновальця, 29 А. На карті

Печерський , м.Печерська

• Wi-Fi зона,

Astra Dent на Солом’янці розташувалася на 2 поверхах: затишний і просторий хол, світлі і комфортні кабінети, 100% чистота і привітна команда. У клініці створені всі умови, щоб час, витрачений на турботу про зуби, пройшов у приємній атмосфері. Astra Dent Солом'янка - кращий вибір для лікування зубів, особливо якщо ви у столиці проїздом і шукаєте, де зробити чистку зубів біля жд вокзалу. ще

вул. Георгія Кірпи, 5 Б. На карті

Солом'янський , м.Вокзальна

• Wi-Fi зона,

Нова, простора і світла стоматологія в історичному центрі міста - Astra Dent на Великій Васильківській - це найкращі умови для лікування зубів, кваліфікований персонал, новітнє обладнання та комфорт пацієнтів. ще

вул. Велика Васильківська, 25. На карті

Печерський , м.Площа Українських Героїв

Стоматологічна клініка
    Дитяча стоматологія, Ортодонтія, Стоматологія, Хірургічна стоматологія, Ендодонтія
    • Генератор в клініці,
    • Wi-Fi зона,

Стоматологічна клініка Kiddy Clinic пропонує сучасні методи лікування для дітей та дорослих. Наші фахівці використовують передові технології та якісні матеріали, забезпечуючи комфорт та безболісність процедур. Ми створюємо індивідуальні плани лікування для досягнення найкращих результатів. ще

• Пн-Нд: 9:00-19:00

вул. Салютна 2-Б. На карті

Шевченківський , м.Нивки

• Wi-Fi зона,

В Стоматологічній клініці «DR. KOZAK» лікарський склад постійно вдосконалює свої навички шляхом відвідувань всіх актуальних лекцій, курсів і вебінарів не тільки в Україні, а й за кордоном. Ми використовуємо тільки зарекомендувавше себе високопрофесійне та високоякісне обладнання, від топових світових виробників. У нашій клініці персонал створить особливий клімат психологічного і емоційного комфорту пацієнта. Ми дуже дбаємо про комфорт наших клієнтів. Максимально досвідчені лікарі і висококласне обладнання – запорука якісного швидкого і безболісного лікування. Ви будете задоволені результатом. ще

• Пн-Нд: 9:00-21:00

ул. Коперника, 29. На карті

Шевченківський , м.Політехнічний інститут, м.Лук'янівська

Стоматологічна клініка
    Дитяча стоматологія, Ортодонтія, Ортопедична стоматологія, Пародонтологія, Стоматологія, Хірургічна стоматологія ще
    • Wi-Fi зона,

Наші цінності: команда сертифікованих експертів, системний підхід до лікування порожнини рота, повага і культура сервісу, сучасні методи лікування та діагностики, бажання зберегти за будь-яку ціну рідні зуби пацієнта, бажання виробити у пацієнта звичку регулярно піклуватися про свої зуби (проф. огляди і чистка раз на півроку) для того, щоб уникнути ускладнень в майбутньому. ще

• Пн-Нд: 9:00-20:00

вул. Регенераторна 4, корпус 16/1, ЖК «Комфорт Таун». На карті