Ендодонтична стоматологія в Києві

за рейтингом south
за ціною south
за кількістю відгуків south
  • Wi-Fi зона

Інститут щелепно-лицевої хірургії та стоматології Святого Антипи - ваш надійний партнер у забезпеченні якісної стоматологічної допомоги. Пропонуємо широкий спектр послуг, включаючи професійне чищення зубів, лікування різних рівнів складності та естетичну стоматологію. Наші досвідчені фахівці працюють для вашого здоров'я та комфорту.

пн: 10:00 - 20:00, вт: 10:00 - 20:00, ср: 10:00 - 20:00, чт: 10:00 - 20:00, пт: 10:00 - 20:00, сб: 10:00 - 20:00

вул. Білоруська, 11 Б

Шевченківський, м.Лук'янівська

• Паркінг
  • Wi-Fi зона

Стоматологія «Гранат Клінік» об'єднує в собі інноваційні технології у лікування зубів, кваліфікованих лікарів і затишну атмосферу сімейної клініки. Головним принципом роботи «Гранат Клінік» є ефективне лікування, максимальне збереження тканин зуба, безболісність і комфорт для пацієнтів

пн-вс: 9:00-20:00

вул. Мит. А. Шептицького, 4

Дніпровський, м.Дарниця, м.Лівобережна

DentArt — це мережа стоматологічних клінік, яка має більше 20 років досвіду в створенні щасливих і сяючих усмішок. Клініки розвиваються завдяки постійному навчанню та роботі кваліфікованих фахівців, використанні сучасних технологій та інноваційного обладнання в лікуванні. Відвідування наших клінік гарантовано подарує вам позитивні враження від процесу лікування та якісний результат.

пн: 9:00 - 21:00, вт: 9:00 - 21:00, ср: 9:00 - 21:00, чт: 9:00 - 21:00, пт: 9:00 - 21:00, сб: 9:00 - 21:00, вс: 9:00 - 21:00

Харківське шосе, 56

Дарницький, м.Харківська

пн-вс: 9:00-21:00

вул. Єлизавети Чавдар, 7

Дарницький, м.Осокорки, м.Позняки

• Дитяча кімната
  • Wi-Fi зона

Найдобріша дитяча стоматологія «Mom's» зібрала у своїх стінах досвідчену та відповідальну команду лікарів, які люблять свою роботу і добре знаються на всіх аспектах дитячого здоров'я, які займаються профілактикою та лікуванням дитячих зубів будь-якої складності, враховуючи фізичні, психо-емоційні та індивідуальні особливості дитини

пн-вс: 9:00-19:00

вул. Оболонська набережна, 7, корп. 5

Оболонський, м.Оболонь

• Оплата карткою

Центр дентальної хірургії і стоматології професора Вєсової - це клініка з інноваційним підходом, заснована щелепно-лицьовим хірургом, доктором медичних наук, професором Оленою Петрівною Вєсовою. Філософія клініки - кожен пацієнт абсолютно унікальний і клініка забезпечує індивідуальний підхід

пн-пт: 9:00-20:00; сб: 9:00-18:00; вс: выходной

пер. Бехтеревський, 14Г

Шевченківський, м.Лук'янівська

Клініка надає комплекс стоматологічних послуг за напрямками: імплантація, хірургія, терапія, ортодонтія, протезування, дитяча стоматологія, естетичне протезування і художня реставрація, гігієна зубів і відбілювання. Працює команда професіоналів своєї справи на обладнанні від головних компаній, провідних виробників стоматологічної техніки: Sirona, Castellini, Nobel, EMS, Planmeca, 3M

Музейний пер. 2а

Шевченківський, м.Майдан Незалежності, м.Хрещатик

• Паркінг
  • Wi-Fi зона

Клініка «Оксфорд Медікал» - мережа медичних центрів широкопрофільного типу, в яку входить 30 клінік у різних містах України з загальним штатом понад 400 лікарів. Відділення на Павлівській надає стоматологічні послуги дітям та дорослим, тут можна швидко і безболісно вирішити проблеми з зубами і яснами: пройти відбілювання і професійну чистку, протезування та лікування карієсу, пародонтиту та встановлення вінірів

пн-сб: 8:00-20:00; вс: выходной

вул. Павлівська, 26/41

Шевченківський, м.Політехнічний інститут, м.Університет

Стоматологічний кабінет клініки «Ангелія» надає послуги з лікування захворювань зубів і ясен різних рівнів складності. Клініка є лідером по лікуванню кореневих каналів. На послуги кабінету діє 3-х річна гарантія. Лікарі співпрацюють зі стоматологами США і застосовують кращі міжнародні практики. Клініка «Ангелія» укомплектована спеціалізованим обладнанням провідних виробників і використовує тільки оригінальні американські пломби. Ми піклуємося про Вас тому згідно інструкцій під час повітряної тривоги медичні послуги не надаються і графік прийому може бути зміщений, а пацієнти перенесені на інший вільний зручний час. Ви зможете зачекати у Клініці у безпечному місці поновлення роботи після відбою тривоги. Для нас важлива Ваша безпека і здоров’я!

пн,вт,ср,чт,пт,вс: пред. запись; сб: выходной

вул. Л. Руденко, 3

Дарницький, м.Позняки

• Дитяча кімната

пн-вс: 9:00-19:00

вул. Златоустівська, 16

Шевченківський, м.Вокзальна, м.Лук'янівська, м.Політехнічний інститут, м.Університет