Київ

Акції та знижки: Гінекологія

Щорічний гінекологічний check-up для жінок до 40 років в Impulse Medical
Акція включає дві консультаціЇ лікаря, огляд, УЗД органів малого тазу + УЗД щитоподібної залози+ УЗД молочних залоз, аналізи(заг.аналіз крові, ТТГ, феритин, віт.Д) а також включає рідинну цитологію ПАП-тест + вірус папіломи людини (14 типів) та мікроскопію виділень.
Щорічний гінекологічний check-up для жінок 40 + в Impulse Medical
Акція включає дві консультаціЇ лікаря, огляд, УЗД органів малого тазу + УЗД щитоподібної залози, мамографію, аналізи (заг.аналіз крові, ТТГ, феритин, віт.Д) а також включає рідинну цитологію ПАП-тест + вірус папіломи людини (14 типів) та мікроскопію виділень.
Щорічний Check-UP (для Жінок) в DOCTOR & ME
Щорічний Check-UP (для Жінок) в DOCTOR&ME
121 днiв
CHECK UP жіночого здоров’я та краси зі знижкою 65%
Комплексне обстеження гінеколога з УЗД зі знижкою 65%
03:35:03
Прийом лікаря + УЗД - дешевше!
Ви можете отримати консультацію лікаря і зробити УЗД за найвигіднішою ціною!
29 днiв
Акція! Вигідна ціна на інтимне лазерне омолодження СО2
До кінця цього місяця вартість процедури лише 19 900 грн.
29 днiв
Репродуктивний пакет від Medical Plaza -40%
Мрієте про материнство? Medical Plaza допоможе вам здійснити цю мрію з нашим спеціальним репродуктивним пакетом!
27 днiв
03:35:03
«CHECK-UP «Елізіум гінекологія +»
Подбайте про здоров'я найближчих. Турбота починається з комплексної перевірки організму, адже уважне ставлення до здоров'я – запорука довгого та щасливого життя. У медичному центрі «Елізіум» ви можете пройти різноманітні програми жіночого чекапу, які адаптовані до потреб пацієнток як молодого, так і старшого віку.
60 днiв
CHECK-UP Жіноче здоров’я в клініці PRO HEALTH
Любов до себе та турбота про своє жіноче здоров’я - обов’язкова місія для кожної жінки
11 днiв
03:35:03
Показати ще 10 Акціїautorenew