Київ

Акції та знижки: Гінекологія

50%знижка на консультацію гінеколога-хірурга
Протягом листопада надається знижка на консультацію лікаря-гінеколога!
Щорічний гінекологічний check-up для жінок до 40 років в Impulse Medical
Акція включає консультацію лікаря, огляд, кольпоскопію, УЗД органів малого тазу а також включає лабораторні дослідження мікрофлори урогенітального тракту, цитологічне дослідження шийки матки та аналіз на ВПЛ-інфекцію методом ПЛР.
Щорічний гінекологічний check-up для жінок 40 + в Impulse Medical
Акція включає консультацію лікаря, огляд, кольпоскопію, УЗД органів малого тазу а також включає рідинну цитологію ПАП-тест .
400 грн знижки на консультацію гінеколога + узд молочних залоз
До дня боротьби з раком молочної залози! Подбайте про своє здоров'я саме зараз. Ви маєте чудову можливість скористатися нашою акцією і отримати найкращу та доступну допомогу від наших досвідчених спеціалістів. Це унікальна можливість отримати персональну консультацію висококваліфікованого гінеколога зі значною знижкою та УЗД молочних залоз.
1 день
00:28:43
Check up жіночого здоров'я в “Здоров'я Родини TreeAmed”
Подбайте про своє жіноче здоров'я! Пропонуємо пройти щорічний огляд у дбайливого гінеколога зі знижкою 25%.
Щорічний Check-UP (для Жінок) в DOCTOR & ME
Щорічний Check-UP (для Жінок) в DOCTOR & ME до 31.03.2025
132 днiв
Check up Жіночого здоровʼя та краси від 1500 грн
Разом дешевше: УЗД + консультація гінеколога зі знижкою
42 днiв
00:28:43
Гінекологічний пакет №3: консультація гінеколога експерта + УЗД органів малого тазу та кольпоскопія
Клініка «ОБРАЗЦОВА» запустила акційну пропозицію на гінекологічний пакет. Ви отримаєте консультацію експертного гінеколога і УЗД органів малого таза + кольпоскопія в подарунок.
42 днiв
CHECK-UP Жіноче здоров’я в клініці PRO HEALTH
Любов до себе та турбота про своє жіноче здоров’я - обов’язкова місія для кожної жінки
308 днiв
00:28:43
Показати ще 10 Акціїautorenew