Київ

Акції та знижки приватних клінік

ПАКЕТИ CHECK-UP ДЛЯ ЖІНОК І ЧОЛОВІКІВ в Oxford Medical Київ
Пакети check-up від «Оксфорд Медікал» — унікальні програми повного обстеження організму для чоловіків та жінок. Розроблено жіночі та чоловічі пакети check-up.
Чекап «Гастроентерологічний Базовий» в Oxford Medical Киев
Для пацієнтів, яким необхідно пройти комплексне обстеження травного тракту, лікарі «Оксфорд Медікал» розробили Чекап «Гастроентерологічний Базовий». Зараз ви можете пройти обстеження за акційною ціною.
08:08:43
«CHECK-UP «Елізіум гінекологія +»
Подбайте про здоров'я найближчих. Турбота починається з комплексної перевірки організму, адже уважне ставлення до здоров'я – запорука довгого та щасливого життя. У медичному центрі «Елізіум» ви можете пройти різноманітні програми жіночого чекапу, які адаптовані до потреб пацієнток як молодого, так і старшого віку.
113 днiв
«CHECK-UP «ДермаХелс»
У медичному центрі «Елізіум» ви можете пройти дерматологічний Check-UP — це важлива частина збереження здоров’я та якості життя. Кому потрібен дерматологічний Check-UP: - Якщо від природи у Вас світла шкіра, руде чи біляве волосся , велика кількість веснянок. Люди з таким фототипом швидко обгорають на сонці і мають підвищений ризик виникнення злоякісних утворень на шкірі - Якщо у Вас велика кількість родимок на шкірі (більше 10) - Якщо Ви помітили зміну розміру\кольору родимки чи вона відрізняється від всіх інших - Якщо утворення раптово з’явилось на шкірі, де його не було - Якщо утворення довго не заживає, на ньому постійно з’являється кірочка чи воно кровоточить - Якщо у найближчих родичів було діагностовано меланому чи інші злоякісні пухлини шкіри - Якщо Ви любите відвідувати солярій
143 днiв
«CHECK-UP «Річний Чек-ап»
Подбайте про здоров’я кожного члена вашої родини! Комплексний чекап допоможе виявити можливі ризики для здоров’я, щоб запобігти захворюванням і зберегти гарне самопочуття.
113 днiв
Щорічний Check-UP (для Жінок) в DOCTOR & ME до 31.03.2025
Пакет "Ендокринологічний" (для дорослих) в DOCTOR & ME
Пакет "Ендокринологічний" (для дорослих) в DOCTOR & ME до 31.03.2025
08:08:43
Показати ще 10 Акціїautorenew