Урологічні клініки в Львові (31)

Дивитись Урологів Львова
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Медичний центр «Горизонти»
Медичний центр «Горизонти» відкриє нові перспективи вашої краси та здоров'я. Це сучасний естетично-медичний простір, який працює, щоб пропонувати своїм пацієнтам лише кращі послуги — від професійної діагностики до лікування. Тут ви отримаєте ефективне лікування, кваліфікований медичний супровід, відчуєте турботу та комфорт на кожному етапі.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Пекарська, 65 Бна карті
Личаківський
Хірургічна клініка «Корона»
201відгук
Єдина на західній Україні клініка по лікуванню варикозної хвороби, яка пропонує лікування варикозу радіочастотним методом за участі найкращих судинних хірургів-флебологів західної України. У закладі підбирають найкращий варіант обстеження і терапії, шукаючи особистий підхід до кожного свого клієнта. Клініка відрізняється широким вибором методів лікування варикозної хвороби
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : 10:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Снопковская, 18на карті
Інтерсоно Медікавер груп
178відгуків
Медичний центр «Інтерсоно Медікавер груп» надає своїм пацієнтам послуги виняткової якості, створюючи всі умови для будівництва міцного фундаменту здоров’я жінки (починаючи з моменту планування вагітності, закінчуючи миттю материнства) та чоловіка. У центрі «Інтресоно Медікавер груп» працюють провідні українські фахівці у сфері акушерства та гінекології, репродуктивної медицини, урології та андрології, педіатрії, проктології та ін. спеціальностей, які забезпечують проведення абсолютно усього переліку діагностичних досліджень, допоміжних репродуктивних технологій та інших медичних послуг.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Антоновича, 102на карті
Франківський
Novo (Ново)

Novo (Ново)

92відгуки
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «NOVO» надає пацієнтам широкий спектр лікувально-діагностичних послуг із використанням унікального для Західної України діагностичного устаткування: МРТ, КТ, УЗД. У клініці «NOVO» надаються високоякісні послуги у напрямку гінекології, неврології, урології, педіатрії, кардіології разом із найсучаснішою діагностикою всього організму. Інноваційні технології та кваліфікація лікарів центру «NOVO» забезпечують високу якість та точність медичного обслуговування.
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 20:30 access_time_filled сб : 9:00 - 20:30 access_time_filled нд : вихідний
вул. Пилипа Орлика, 4на карті
Оксфорд Медікал Львів
90відгуків
Багатопрофільний медичний центр «Оксфорд Медікал» у Львові надає кваліфіковану допомогу у діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань за напрямками: педіатрія, проктологія, гінекологія, урологія, дерматологія, загальна терапія, неврологія, отоларингологія, гастроентерологія, кардіологія та інші.
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія Масаж ... ще
Багатопрофільний медичний центр "Оксфорд Медікал" у Львові надає кваліфіковану допомогу у діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань за напрямками: педіатрія, проктологія, гінекологія, урологія, дерматологія, загальна терапія, неврологія, отоларингологія, гастроентерологія, кардіологія та інші.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : 11:00 - 16:00
пр. В. Чорновола, 45А, корпус 9на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : 11:00 - 16:00
вул. Зубрівська, 21на карті
Сихівський
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Гінекологія Дерматологія Косметологія Мамологія Рентгенологія Терапія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Надання первинної, вторинної та спеціалізованої медичної допомоги
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Раппапорта, 2на карті
American Medical Centers
12відгуків
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Міжнародна клініка сімейної медицини «Американський медичний центр» має 20-річний досвід роботи в Україні. Клініку Західного стандарту АМС у Львові відкрито як мережу клінік «Американських медичних центрів» у 2015 р. У ній надають медичні послуги в галузі сімейної медицини для іноземців та українських громадян на рівні високих стандартів.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Богомольця, 3на карті
Личаківський
Медичний центр Giorno

Медичний центр Giorno

3відгуки
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр Giorno - це мережа сучасних багатопрофільних мед центрів та сімейних стоматологій. Наразі мережа Giorno вже налічує 5 клінік, але попереду відкриття нових локацій. Медичний центр проводить діагностику та лікування дорослих і дітей з основних напрямків медицини.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Шевченка 60, корп 18 (ЖК Семицвіт)на карті
Центр літотрипсії
225відгуків
«Центр літотрипсії» спеціалізується на лікуванні захворювань в урології та проведенні ультразвукових обстежень. В клініці працюють висококваліфіковані спеціалісти, які проводять обширну та якісну діагностику, надають спеціалізовану медичну допомогу. В «Центрі літотрипсії» встановлено сучасне медичне обладнання за допомогою якого фахівці швидко та ефективно діагностоють урологічні хвороби на ранніх стадіях. Також лікарі центру на практиці використовують передові методики в лікуванні, що сприяє швидшому одужанню пацієнтів
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул.Огієнка, 3на карті
Біокурс

Біокурс

115відгуків
Медичний центр «Біокурс» – це комплексний широкопрофільний лікувально-діагностичний заклад, що поєднує в собі кращі лікувальні традиції та інновації сучасної медицини. У медичному центрі «Біокурс» надаються консультативні послуги кваліфікованих фахівців з усіх напрямків медицини, проводиться точна інструментальна і ультразвукова діагностика організму, а також є власна лабораторія для виконання аналізів (перша приватна лабораторія в країні, відкрита в 1989 г.).
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Олекси Новаківського, 8/1на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Клініка Юрія Тітовця (Медичний центр «Простір»)
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Клініка Юрія Тітовця Медичний центр «ПРОСТІР» проводить успішну медичну практику з 1992 року. Її акредитовано як заклад вищого рівня Міністерством охорони здоров’я, клініка повністю відповідає міжнародним стандартам контролю якості послуг відповідно до сертифікації ISO 9001:2001. Тут проводиться робота за такими напрямками, як: естетична та антивікова косметологія, лабораторна та ультразвукова діагностика, підліткова гінекологія, репродуктологія, урологія, ендокринологія, мамологія. Безумовними перевагами є: індивідуальний підхід, затишна атмосфера, привітний персонал та високий рівень професіоналізму лікарів
access_time_filled пн - пт : 7:30 - 19:00 access_time_filled сб : 8:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т Свободи, 33на карті
chevron_left
3 4
Показати ще 1 Клінікиautorenew