Сторінка 2. Сторінка 2:Клініки Косметологічні у Києві - Подільського району (25)
Ціна на послуги лікаря косметолога у Києві у районі Подільський
- Пн-Сб: 9:00-20:30
- Пн-Пт: 10:00-20:00
- Сб: вихідний
- Нд: вихідний
Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 30 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя. ще
Клініка INNOVO Esthetic спеціалізується на наданні послуг з косметології і дерматовенерології. Галузь естетичної медицини спільно з косметологією розвивається дуже швидкими темпами і з'являється необхідність в якісному заповненні попиту. Саме цим займається косметологічний центр INNOVO Esthetic, який допомагає своїм клієнткам зробити своє тіло красивим і молодим ще
вул. Десятинна, 13. На карті
Шевченківський , м.Золоті ворота, м.Майдан Незалежності, м.Поштова площа
ST Hair Clinic - це вузькопрофільна клініка, основною метою якої є лікування волосся та його трансплантація новітніми медичними методиками. ще
вул. Турівська 29, приміщення 44 (офіс 4). На карті
Подільський , м.Тараса Шевченка
В клініці «Смартмед» проводиться комплексна діагностика і лікування всього організму методом частотного резонансу (функціональний скринінг), вегетативного тестування. Це найшвидший метод провести повне обстеження всього організму. ще
вул. Мостицька 9 . На карті
Подільський , м.Лук'янівська, м.Почайна
Центр сучасної трихології СОМА Лікуємо всі види випадіння волосся, надмірну жирність скальпу, себорейний дерматит, псоріаз, пошкодження полотна волосся. ще
Beauty center «PodolSKY» запрошує вас в світ здоров'я, стилю і краси. Салон пропонує повний комплекс професійних послуг для поліпшення здоров'я і зовнішності. Послуги в центрі надають тільки кращі фахівці в своїй області. Салон надає послуги в сфері косметології обличчя, візажу, масажу тіла, нігтьовий сервіс, перукарські послуги та інші спеціальні можливості. ще
Моя сім'я, клініка сучасної гінекології та урології Гонзель Катерини Миколаївни, лікаря-гінеколога. Робота клініки заснована на європейських стандартах надання медичної допомоги населенню Києва, завдяки досвіду, отриманому більшістю лікарів центру під час навчання в європейських медичних центрах. Це служить, крім професіоналізму і багаторічного досвіду медичного персоналу, додатковою гарантією якості наданої медичної допомоги пацієнтам клініки. ще
вул. Волоська, 50/38. На карті
Подільський , м.Контрактова площа, м.Тараса Шевченка
Медичний центр «Kravchenko Medical Centre» надає медичні послуги за напрямами стоматології, фізіотерапії, психотерапії і косметології. У «Kravchenko Medical Centre» для пацієнтів створені максимально комфортні умови, постійні клієнти центру отримують послуги зі знижками, також у «Kravchenko Medical Centre» регулярно діє безліч акційних і бонусних програм ще
вул. Січових Стрільців (Артема) 5-Б, оф. 23. На карті
Подільський , м.Лук'янівська
Лікарі косметологи в даній клініці
дивитись всеСтудія професійного масажу надає послуги масажу самих різних напрямків і видів. Висококваліфіковані масажисти знаходять особливий підхід навіть до найвибагливіших клієнтів. У студії допомагають впорається з проблемами роботи ортопедичної, судинної, нервової систем. ще
вул. Велика Житомирська, 30 А. На карті
Шевченківський , м.Золоті ворота, м.Майдан Незалежності
ANTI AGING CENTER — зупиняє час. З медцентром ті, хто слухає себе і своє тіло. Для кого турбота про здоров'я — це бажання. Бажання спілкуватися з досвідченими експертами, знайти спільну мову зі своїм організмом і знайти гармонію. Бажання ставати кращою версією і залишатися собою через час. Бажання краси і задоволення. І все — через здоров'я ще
Лікарі косметологи в даній клініці
дивитись все