Приватні клініки Києва в районі Дніпровський (111)

Дивитись лікарів Києва
Персомед

Персомед

Клініка
67відгуків
Клініка «Персомед» дотримується принципів персоналізованої і індивідуально націленої медицини. На сьогоднішній день клініка «Персомед» має в своєму розпорядженні сучасним поліклінічним відділенням, розташованим в районі Троєщини м.Києва, в якому надаються послуги в сфері відеоендоскопів (гастроскопія, колоноскопія), терапії, гастроентерології, дієтології, ортопедії, вертебрології, гінекології, отоларингології, апаратної та лабораторної діагностики.
55відгуків
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дієтологія Масаж Ортопедія Оториноларингологія ... ще
Оплата карткою
access_time_filled пн - сб : 7:30 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Оноре де Бальзака, 4на карті
Деснянський м.Дарниця
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Клініка «Персомед» надає медичні послуги і має двадцятирічну історію. Робота ведеться за такими напрямками, як гінекологія; гастроентерологія; дієтологія; вертебрологія; ендокринологія; травматологія; отоларингологія; фізіотерапія.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 14:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т Маяковського, 18Ана карті
Деснянський м.Чернігівська
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Велика Васильківська, 132на карті
Голосіївський м.Либідська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Клініка сучасної стоматології Джорно Дентале (Giorno Dentale)
Мережа стоматологічних клінік Giorno Dentale надає повний спектр стоматологічних послуг: безкоштовна консультація, КТ діагностика, лікування зубів, протезування зубів, імплантація зубів, дитяча стоматологія. Консультацію проводять висококваліфіковані фахівці. Клініка оснащена найсучаснішим обладнанням
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Giorno Dentale - мережа клінік сучасної стоматології, що працює за європейськими стандартами і надає повний спектр стоматологічних послуг від дитячої стоматології до складних хірургічних втручань.
пр-т Володимира Івасюка 4, корп. 6 (колишній пр-т Героїв Сталінграда)на карті
Оболонський м.Оболонь м.Мінська
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
вул. Євгена Чикаленка, 20-Ана карті
Шевченківський м.Театральна
вул. Автозаводська 99\4на карті
Оболонський м.Мінська м.Героїв Дніпра
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
Профільна стоматологічна мережа клінік Giorno Dentale надає весь спектр послуг для дорослих і дітей. Починаючи від консультаційного прийому і закінчуючи хірургічним втручання
вул. Сверстюка, 6Ана карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Стоматологія Ортодонтія Дитяча стоматологія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія Стоматологічна імплантологія
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Стоматологія на Голосієво пропонує повний спектр послуг, що забезпечують здоров'я та красу зубів. Giorno Dentale Голосіївська спеціалізується на профілактиці карієсу, лікуванні ясен та зубів, ортодонтії та ортопедії, а також імплантації та незнімному протезуванні.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
пр-т Голосіївський 27на карті
Голосіївський м.Голосіївська
Кабінет психології та психотерапії Тетяни Юхно на Радужному масиві
Кабінет психології та психотерапії Тетяни Юхно надає послуги психолога процесуально-орієнтованого напрямку, коуча, фахівця по роботі зі сновидіннями, енерготерапевта, який проводить роботу з психосоматичними захворюваннями і симптомами, а також багатьма іншими проблемами. Проводить діагностику емоційного стану дітей та підлітків, дає рекомендації батькам, допомагає налагодити дитячо-батьківські відносини.
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 20:00 access_time_filled нд : 12:00 - 20:00
вул. Р. Окипної, 2, каб. 1910на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет сімейного лікаря, терапевта, фізіотерапевта Білоус М.М.
Приватний кабінет лікаря Білоус М. Н. спеціалізується на сімейній медицині, терапії та фізіотерапії. Доктор проводить діагностику і лікування гострих і хронічних захворювань серцевої, дихальної та травної систем
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 14:00 access_time_filled вт - сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Шумського, 4-ана карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Медичний центр «Клініка Нова»
Клініка Нова - багатопрофільний медичний центр з надання широкого спектру послуг на всіх етапах лікування від діагностики і терапії до реабілітації. Висока технічна оснащеність центру сучасним обладнанням і досвідчений персонал, дозволяють вирішувати найскладніші клінічні завдання будь-якого напрямку.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Митрополита Андрія Шептицького, 10на карті
Орто-МЕДИНА

Орто-МЕДИНА

Стоматологична клініка
14відгуків
«Орто-МЕДІНА» – стоматологічна клініка, що надає послуги профілактики, лікування, протезування, імплантації, видалення зубів, лікування порушень функції скронево-щелепного суглоба і корекції лінії зубного ряду. Особлива увага в клініці приділяється маленьким пацієнтам.
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Раїси Окіпної 10 ана карті
add_box Стоматологія Ортодонтія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Щорса, 44 Ана карті
Печерський
Гомеопатія від Попових
14відгуків
Гомеопатична клініка Попових — це центр, що спеціалізується на гомеопатичних методах лікування поряд з сучасними методами діагностики (ЕКГ, УЗД). У клініці пацієнти можуть отримати консультацію лікарів нетрадиційної і сімейної медицини, терапевтів, гінекологів, кардіологів
add_box Гінекологія Гомеопатія Кардіологія Педіатрія Терапія ... ще
Гомеопатична клініка Попових надає своїм пацієнтам високоякісне лікування захворювань за допомогою гомеопатичних методів. У клініці працюють: гомеопати, терапевти, педіатри, гінекологи, кардіологи, лікарі спортивної медицини. Також в клініці можна отримати діагностичні послуги (УЗД, ЕКГ)
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Гарматна, 21/30на карті
Солом'янський м.Шулявська
add_box Гомеопатія ... ще
Гомеопатична клініка Попових проводить лікування пацієнтів нетрадиційною медициною на основі сучасних технологій. Фахівці зможуть надати допомогу в таких напрямках, як: сімейна медицина, гінекологія, спортивна медицина, терапія, кардіологія, педіатрія, гомеопатія
вул. Будівельників, 30на карті
Дніпровський м.Дарниця
ЛЕВОБЕРЕЖНЫЙ ЦЕНТР ПРОКТОЛОГИИ
8відгуків
Медичний центр «МСК» піклується про кожного. Дитина або дорослий, людина похилого віку або підліток: кожен отримає розгорнуті відповіді на питання про своє здоров'я, поради по його зміцненню та збереженню
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Ентузіастів, 49на карті
Дарницький м.Лівобережна
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги
Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги цілодобово надає екстрену медичну допомогу. Приймає пацієнтів з гострими захворюваннями хірургічного та нейрохірургічного профілів, з травмами, отруєннями, переохлаждениями. КМКЛШМД разом З Київським міським центром серця створює комплекс для надання багатопрофільної невідкладної допомоги
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
вул. Братислвська,3на карті
Дніпровський м.Дарниця м.Лісова
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Лікувально-діагностичний центр «Алое плюс» (Алое+)
4.8
6відгуків
Лікувально-діагностичний центр «Алое плюс» (Алое +) - це приватний медичний заклад, що спеціалізується на наданні кваліфікованої консультативної та лікувальної допомоги. Центр був заснований в 2016 році, основним принципом при формуванні центру було створення колективу професійних фахівців з високоморальними людськими якостями.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Харківське шосе, 11на карті
Дніпровський м.Дарниця