У кабінеті веде прийом отоларинголог вищої категорії з 40-річним досвідом роботи із спеціалізації, автор численних наукових публікацій і патентів на методи діагностики і лікування ЛОР-захворювань. Лікар консультує дорослих і дітей, надає кваліфіковану допомогу при хворобах і патологіях вуха, горла і носа
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Косметологія УЗ-діагностика Хірургія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Багатопрофільний медичний центр, який надає якісні та доступні медичні послуги первинного та вторинного рівня. Клініка обладнана сучасним японським обладнанням, що дозволяє якісно та швидко проводити складні діагностичні та оперативні втручання
«Лівобережний центр проктології» – сучасний медичний заклад, де пацієнти отримують тактовну кваліфіковану допомогу від лікарів вищої категорії з багаторічним досвідом. Ми поєднуємо сучасні медичні технології, індивідуальний підхід до кожного пацієнта та доказову медицину, що забезпечує високу ефективність лікування й безпеку для наших відвідувачів.
Приватний кабінет психотерапевта і психолога Корман Олександра Анатолійовича надає якісну допомогу для дорослих пацієнтом. У центрі допомагають впоратися з: депресією; генералізованим тривожним розладом; обсесивно-компульсивним розладом; проблемами в стосунках батьків і дітей
У психологічному центрі працюють тільки досвічені та перевірені спеціалісти. Працюємо за європейськими стандартами психотерапії. Використовуємо методи з доказаною ефективністю. Тут вам зможуть провести якісну діагностику та надати допомогу при: тривожних станах, панічних атаках, депресії, потреби в самореалізації, покращення якості життя, проблемах у відносинах. Працюємо з МРО, НРО, ОКР та ін. розладами.
Наші послуги: комплексна діагностика зору, міопія, глаукома, катаракта контроль та лікування, видалення сторонніх тіл, масаж повік, лікування запальних захворювань очей.
add_box Гінекологія Неврологія Педіатрія Терапія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Наша нова клініка радо вітає вас! Ми спеціалізуємося на наданні послуг у галузі гінекології та терапії, створюючи затишну атмосферу для кожного пацієнта. Тут ви можете пройти обстеження, отримати консультації та пройти лікування під наглядом досвідчених спеціалістів. Також у нас є можливість здавати аналізи, що дозволяє оперативно отримувати результати та розпочати лікування.
Офтальмологічний кабінет «Люксоптика» має велику кількість філій в Києві та інших містах України, в яких ведуть прийом висококваліфіковані лікарі-офтальмологи з метою лікування аномалій рефракції. Тут проводять комплексну діагностику зору дорослим і дітям, розповідають пацієнтам, як підтримувати зір в нормі і якщо є необхідність, допомагають підібрати засоби корекції
add_box Андрологія Гінекологія Косметологія Неврологія Проктологія УЗ-діагностика ... ще
Медичний центр «Тельбін-Мед» працює з 2005 року і до моменту його відкриття колектив співробітників накопичив великий досвід в державних медичних установах. Лікарі центру на сьогоднішній день поєднують консультативно-лікувальну роботу з практикою в провідних клінічних закладах Києва. Дана клініка призначена для людей, яким важливо в першу чергу увагу лікарів і їх високий професіоналізм.
Центр «Люменис» специализируется на услугах лазерной эпиляции различных частей тела – рук, лица, ног, зоны бикини, спины, живота. Также специалисты центра предоставляют услуги по косметологии лица, тела.
«Люменис на Позняках» входит в сеть центров лазерной эпиляции и косметологии. В «Люменисе на Познаках» клиенты могут получить качественные услуги по эпиляции любых зон, а также широкий ряд услуг по косметологии – моделирование бровей, безоперационная подтяжка, чистка лица. Ультразвуковой фонофорез и пр.
access_time_filled пн - нд : 7:00 - 23:00
ул. Гришка, 4-ана карті