Наші цінності: команда сертифікованих експертів, системний підхід до лікування порожнини рота, повага і культура сервісу, сучасні методи лікування та діагностики, бажання зберегти за будь-яку ціну рідні зуби пацієнта, бажання виробити у пацієнта звичку регулярно піклуватися про свої зуби (проф. огляди і чистка раз на півроку) для того, щоб уникнути ускладнень в майбутньому.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
вул. Регенераторна 4, корпус 16/1, ЖК «Комфорт Таун»на карті
Приватний кабінет психотерапевта і психолога Корман Олександра Анатолійовича надає якісну допомогу для дорослих пацієнтом. У центрі допомагають впоратися з: депресією; генералізованим тривожним розладом; обсесивно-компульсивним розладом; проблемами в стосунках батьків і дітей
У психологічному центрі працюють тільки досвічені та перевірені спеціалісти. Працюємо за європейськими стандартами психотерапії. Використовуємо методи з доказаною ефективністю. Тут вам зможуть провести якісну діагностику та надати допомогу при: тривожних станах, панічних атаках, депресії, потреби в самореалізації, покращення якості життя, проблемах у відносинах. Працюємо з МРО, НРО, ОКР та ін. розладами.
Наші послуги: комплексна діагностика зору, міопія, глаукома, катаракта контроль та лікування, видалення сторонніх тіл, масаж повік, лікування запальних захворювань очей.
Наша нова клініка радо вітає вас! Ми спеціалізуємося на наданні послуг у галузі гінекології та терапії, створюючи затишну атмосферу для кожного пацієнта. Тут ви можете пройти обстеження, отримати консультації та пройти лікування під наглядом досвідчених спеціалістів. Також у нас є можливість здавати аналізи, що дозволяє оперативно отримувати результати та розпочати лікування.
RudenKo — студія масажу з двома кабінетами біля метро Лівобережна. Працюємо з тілом комплексно: релакс, терапія, рефлексотерапія. Одноразові розхідники, гіпоалергенні масла та креми. Апарати: пресотерапія, вакуумно-роликовий масаж, RF-ліфтинг, кавітація. Професійно та з турботою.
Медичний кабінет для дорослих, де в одному місці можна отримати консультацію, дообстеження, лікування і супровід. Тут уважно ставляться до кожного пацієнта, пояснюють зрозуміло, без зайвих призначень, і залишаються поруч на кожному етапі шляху до кращого самопочуття
КардіоЕксперт - приватна кардіологічна клініка в Києві. Спеціалізуємося на діагностиці та лікуванні серцево-судинних захворювань: експертне УЗД серця, консультація кардіолога (PhD), Холтер-моніторинг та інші діагностичні методи для якісної діагностики захворювань серця та судин. Багаторічний досвід в лікуванні кардіохірургічних пацієнтів.