Пульмонологічні клініки в Києві (44)

Дивитись Пульмонологів Києва
За назвою
Медлайн, медичний центр
135відгуків
Оплата карткою
Широкопрофільний медичний центр для всієї родини «Медлайн» надає послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей, інструментальну і лабораторну діагностику і інші.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
пр-т Героїв Сталінграду, 20на карті
Шевченківський м.Тараса Шевченка
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Інститут сімейної медицини плюс (Renaissance Technology Clinic)
Оплата карткою Wi-Fi зона
Багатопрофільна клініка «замкнутого циклу» і доказової медицини надає послуги висококваліфікованих фахівців, лабораторне та інструментальне обстеження; лікування хронічних захворювань. Базується на принципах консиліуму і партнерства із пацієнтом. Забезпечує мінімізацію необхідності постійного прийому медикаментів за рахунок застосування інноваційних біотехнологічних методів лікування. Приймають пацієнтів з 18 років
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 17:00 access_time_filled сб : 8:30 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Курнатовського, 20/1на карті
Дніпровський м.Чернігівська
Прайм-плюс на Позняках
3відгуки
Медицинский центр Прайм-Плюс на Поздняках — это многопрофильная клиника, предоставляющая слуги квалифицированных врачей различных специальностей. Тут также проводят лабораторное и инструментальное обследования. В клинике предоставляется возможность оформить медицинский полис для всей семьи
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:30 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
ул. Михаила Драгоманова, 2Бна карті
Позняки м.Харківська м.Позняки
Кібер Клініка Спіженко
40відгуків
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«Кібер Клініка Спіженка» - це сучасний багатопрофільний онкоцентр світового рівня, що працює в Україні з 2009 року. З моменту відкриття Клініки близько 18 000 пацієнтів з більш ніж 30 країн світу зробили вибір на користь висококласної онкологічної допомоги (станом на вересень 2014 року). Висока ефективність в боротьбі з онкологічними захворюваннями, яку «Кібер Клініка Спіженка» пропонує своїм пацієнтам, обгрунтована унікальним поєднанням обладнання (сучасний лінійний прискорювач, повний діагностичний комплекс на базі надточних МРТ, КТ та УЗД) і методик терапії (радіохірургія, променева терапія, хіміотерапія, хірургія), можливості яких реалізуються досвідченими фахівцями.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
с. Капітанівка, вул. Радянська (Соборна), 21на карті
Київська область
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги
Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги цілодобово надає екстрену медичну допомогу. Приймає пацієнтів з гострими захворюваннями хірургічного та нейрохірургічного профілів, з травмами, отруєннями, переохлаждениями. КМКЛШМД разом З Київським міським центром серця створює комплекс для надання багатопрофільної невідкладної допомоги
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
вул. Братислвська,3на карті
Дніпровський м.Дарниця м.Лісова
Медичний центр «Альфа-Віта»
4.8
321відгук
«Альфа-Вита» — сеть современных многопрофильных медицинских центров. Центральная клиника начала свою деятельность в 2002 году и смогла завоевать доверие и любовь тысячи пациентов. За многолетнюю историю успешной работы медицинского центра, свое здоровье клинике доверили более 52 000 пациентов. Основными направлениями деятельности центра «Альфа-Вита» являются: гинекология, эндокринология, неврология, диетология, флебология, маммология, урология, отоларингология (ЛОР), дерматовенерология, УЗД и др.
add_box Акушерство Гінекологія Дерматологія Дієтологія Кардіологія Мамологія ... ще
Оплата карткою
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : 10:00 - 18:00
пер. Нестеровский, 13/19 на карті
Шевченківський м.Лук'янівська м.Золоті ворота м.Контрактова площа
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Гастроентерологія Гінекологія Косметологія Мамологія Неврологія Оториноларингологія ... ще
ул. Драгоманова, 2Бна карті
Дарницький м.Позняки
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
КНП «Київський міський консультативно-діагностичний центр» виконавчого органу Київської міської ради
Генератор в клініці Паркінг
КНП «Київський міський консультативно-діагностичний центр» є установою вищої акредитаційної категорії вторинної ланки амбулаторної медичної допомоги, який отримав сертифікат системи управління якістю ДСТУ ISO 9001 діє до: 2015 (ISO 9001: 2015-го, IDT). Медичний заклад обладнано сучасною високотехнологічною апаратурою для усіх потреб населення у висококваліфікованій, доступній та своєчасно лікувально-консультативній допомозі
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 13:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Юрія Кондратюка, 6на карті
Оболонський м.Мінська
Київська міська клінічна лікарня №4
Київська міська клінічна лікарня №4 є багатопрофільною клінікою, що надає медичну допомогу кваліфікованих фахівців — лікарів вищої категорії, кандидатів медичних наук. У клініці проводиться повне лабораторне обстеження, включаючи маніпуляції із застосуванням методики полімеразної ланцюгової реакції, ультразвукові, рентгенологічні, ендоскопічні дослідження, комп'ютерна томографія, ФКГ, ЕКГ і інше
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
вул. Солом'янська, 17на карті
Солом'янський м.Вокзальна
Відродження здоров'я

Відродження здоров'я

Диагностичний центр
Широкопрофильный медицинский центр предлагает спектр услуг, основанных на уникальных безмедикаментозных методиках для лечения множества заболеваний организма. Клиника специализируется на БИО-лечении, которое воздействует на организм комплексно, исключая возникновение побочных эффектов.
add_box Гастроентерологія Гепатологія Дерматологія Дієтологія Імунологія Інфектологія ... ще
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 19:00
Cаксаганского, 119, Бизнес-центр «Botanic Towers» 4 этаж, оф. 17на карті
Центр м.Вокзальна м.Університет
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 19:00
ул. Урловская, 13, детская поликлиника №3, 3 этаж, кабинет в МЦ Таурус плюсна карті
Позняки м.Позняки
Медичний центр Святого Пантелеймона на вул. Сімферопольській
Медичний центр Святого Пантелеймона був відкритий в 2001 році родиною лікарів, які поставили собі за мету надавати якісну кваліфіковану медичну допомогу. Центр названий ім'ям цілителя Святого Пантелеймона. Досвідчені лікарі вже більше 15-ти років надає широкий спектр медичних послуг, покращуючи їх якість з кожним роком.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 18:00
вул. Симферопільська, 19/1на карті
Дарницький м.Харківська
chevron_left
Показати ще 4 Клінікиautorenew