Лікар-пульмонолог. Працює з хворобами дихальних шляхів, як бронхіальна астма, пневмонія, плеврит. Так само з хронічним обструктивним захворюванням легень; гострі респіраторні інфекції; з вадами розвитку бронхолегеневої системи; дифузними захворюваннями легень (альвеоліт, емфізема, саркоїдоз); системними захворюваннями з пошкодженням легенів.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 82 відгуки
Лідія 10 Травень 2025
Нам все сподобалося, лікар дуже уважна, все пояснили, розказали. Лікар дала рекомендації, призначили лікування і необхідні аналізи. Ми залишились задоволені прийомом
Алла 09 Травень 2025
Дуже сподобалося на візиті. Лікар професіонал своєї справи, легко спілкується, надала дуже багато корисної інформації. Є насправді лікарі з яким дуже важко спілкуватися, як то кажуть і "кліщами" з них ні одного слова не витягнеш, а тут навпаки лікар дуже приємна у спілкуванні. Анна Леонідівна дійсно хороший фахівець, дуже залишилася задоволена візитом у цього лікаря.
Владислав 30 Березень 2025
В цілому все сподоблося, лікар відповів на всі питання, вислухав, надав рекомендації, поради, дякую.
Олена 29 Березень 2025
Чудове відношення до пацієнта. Лікарка дуже професійна людина, мені вона допомогла з першого разу і мені стало набагато легше. Її професійні якості на висоті.
Айша 22 Березень 2025
Анна Леонидовна внимательно слушала и уточнила какие у меня проблемы, после лечения которое было мне назначено заметный результат. Рекомендую
Валерія 08 Березень 2025
Була на консультації в даного спеціаліста. Анна Леонідівна чудовий лікар, інші спеціалісти не звертали уваги на мої скарги, а це лікар назначив правильне лікування, яке дуже допомогло мені.
Ярослава 26 Січень 2025
Дуже професійний уважний лікар, на консультації помітила, те що пропустили попередні лікарі. Візитом задоволені.
Віктор 28 Грудень 2024
На прийомі все було добре, дякую.
Олег 11 Серпень 2024
Все сподобалось - професіоналізм спеціаліста, й ставлення до клієнта, та її поради, рекомендації. Усім задоволені.