Avicenna Med — сучасна багатопрофільна клініка в Києві, що надає повний спектр медичних послуг: консультації вузькопрофільних спеціалістів, діагностику, лабораторні дослідження, малоінвазивні та пластичні операції, а також відновлення після операцій у комфортних палатах. Клініка працює 24/7 для вашої зручності та безпеки.
МЦ «МЕДАНТА» - багатофункціональний медичний центр для всієї родини, що надає широкий спектр якісних медичних послуг та має дозвіл на оформлення лікарняних листів.
Медичний центр надає широкий спектр медичних послуг: вакцинація, консультації, лабораторна діагностика, лазерне видалення судин, плазмоліфтинг, складання програм лікування, добове моніторування ЕКГ (холтер), ультразвукова діагностика, денний стаціонар.
Клініка «KYIVCLINIC» використовує для лікування своїх пацієнтів найсучасніші методи. Пропонує комплексні медичні процедури, спрямовані на одужання і запобігання хвороб у таких сферах, як: урологія, проктологія, гінекологія, дерматологія. Лікарі у клініці працюють за європейськими стандартами тісно співпрацюючи з закордонними партнерами
Клініка «Гіппократ» надає широкий спектр медичних послуг для всієї сім'ї. Тут працюють досвідчені фахівці, які проводять профілактичні, консультативні огляди і діагностичні процедури в таких напрямках: гінекологія, урологія, венерологія, наркологія, гастроентерологія, отоларингологія, дерматологія, хірургія, анестезіологія, кардіологія, мамологія, трихологія та ін.
Клініка спеціалізується на діагностиці та лікуванні проктологічних захворювань.
Ми пропонуємо повний спектр досліджень заднього проходу, прямої та товстої кишки, малотравматичне (лазерне) лікування поширених захворювань: геморой, анальна тріщина, куприкові ходи, нориці прямої кишки, парапроктити, лапароскопічні операції при раку товстої та прямої кишки.
«Лівобережний центр проктології» – сучасний медичний заклад, де пацієнти отримують тактовну кваліфіковану допомогу від лікарів вищої категорії з багаторічним досвідом. Ми поєднуємо сучасні медичні технології, індивідуальний підхід до кожного пацієнта та доказову медицину, що забезпечує високу ефективність лікування й безпеку для наших відвідувачів.
VIP Proctology — це досвідчені лікарі-проктологи, хірурги та ендоскопісти. У роботі користуємось міжнародними стандартами в лікуванні, застосовуємо тільки сучасне та якісне обладнання для вирішення будь-яких проктологічних проблем швидко, якісно та без болю.
Медичний центр «Тельбін-Мед» працює з 2005 року і до моменту його відкриття колектив співробітників накопичив великий досвід в державних медичних установах. Лікарі центру на сьогоднішній день поєднують консультативно-лікувальну роботу з практикою в провідних клінічних закладах Києва. Дана клініка призначена для людей, яким важливо в першу чергу увагу лікарів і їх високий професіоналізм.
«Меднайс» - приватна медична клініка нового покоління, гармонійно поєднала в собі професіоналізм, якість і комфорт. Тільки в клініці "Меднайс" ви зможете пройти унікальні авторські програми, розроблені і запатентовані нашими лікарями для підтримки і зміцнення вашого здоров'я.
Soft Medical – сучасна, молода клініка сімейної медицини, що об’єднала
відданих своїй справі, висококваліфікованих лікарів, медичних сестер та адміністраторів. Команда людей, для яких кожен гість, пацієнт – друг.
Наше завдання - не лише лікувати хворих пацієнтів, надавати допомогу в критичних ситуаціях, а забезпечити повний, професійний супровід малюка від народження