Нечипоренко Юрій Валентинович, директор центру «Проктомед». Лікар хірург-проктолог вищої категорії. Основоположник впровадження в Україні безопераційних методів лікування геморою шляхом лігування гемороїдальних вузлів латексними кільцями і іншими методами лікування (склерозування, інфрачервона коагуляція, електрокоагуляція). Першим почав виконувати ці операції в Україні (з 2003 року). Володіє найбільшою статистикою за результатами пролікованих хворих (понад 9000 пацієнтів). Лікар пропонує ефективне, лікування гострих і хронічних анал
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 834 відгуки
Юлія 16 Грудень 2024
Висококваліфікований спеціаліст і дуже приємна людина
Микола 18 Листопад 2024
Все було добре, мені сподобався прийом, дякую.
Катерина 14 Жовтень 2024
Мені все сподобалось, лікар був дуже уважним, все чітко розказав. Я вже відвідувала іншого спеціаліста, хотіла почути також альтернативну думку. В результаті я дуже задоволена його рекомендаціями щодо моєї проблеми.
Аліна 09 Жовтень 2024
Лікар якісно провів огляд, все розповів, дав рекомендації. Все пройшло добре
Анонім 20 Вересень 2024
Супер лікар, я дуже задоволена, ставлю найвищій бал, дякую!
Дмитро 13 Вересень 2024
Мене візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, здякую.
Олексій 10 Вересень 2024
Візит пройшов чудово, непоганий лікар.
Анастасія 10 Вересень 2024
Була на візитах у багатьох лікарів, саме спеціальності проктолог. Цей лікар мені дійсно приємно вразив, видно що людина компетентна у своїй роботі. Лікар мені дійсно дуже сподобався, зверталися повторно і все мене повністю влаштувало.
Алла 29 Серпень 2024
Візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Миколай 20 Серпень 2024
Все на відмінно, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби,
дякую.