Усачов Сергій Миколайович — досвідчений лікар-проктолог-хірург вищої категорії, кандидат медичних наук із понад 25-річним стажем. Спеціалізується на лікуванні проктологічних захворювань як консервативними, так і хірургічними методами. Автор і співавтор 15 публікацій в спеціалізованих профільних виданнях.
Співавтор нового методу хірургічного лікування гострого парапроктиту
Відомий своєю уважністю, професіоналізмом і делікатним підходом до кожного пацієнта. Веде прийом пацієнтів у ЛДЦ ADONIS на вул. Жилянська, 72.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 237 відгуків
Направлено до клініки
Анонім 25 Вересень 2025
Мені не сподобалась компетенція лікаря, не сподобалось що лікар вийшов в приймальню і кричав запишіть на аноскопію, адже там сиділи люди. Це було досить не компетентно.
Олександр 05 Вересень 2025
Антон 04 Вересень 2025
Денис 28 Серпень 2025
Консультація пройшла добре, гадаю, знайшли проблему, яку не зміг помітити лікар до цього.
Яна 14 Серпень 2025
Консультація була дуже змістовною, лікар уважний, все пояснив, зважив всі "за " та "проти" операції, на відміну від інших спеціалістів, які одразу пропонували хірургічне втручання. Дуже вдячна за такий професійний підхід.
Кирил 07 Серпень 2025
Прекрасный специалист, обратился с крайне запущенным состоянием, во время консультаций была рекомендована операция, была назначена и состоялась через 5 дней и вот пишу спустя месяц, все прошло великолепно, результаты превосходят все ожидания. Я очень рекомендую как прекрасного человека и чуткого врача
Анонімно 23 Червень 2025
Лариса 15 Травень 2025
Лікар дуже уважний. Я дуже багато знаю лікарів, Сергій Миколайович дуже сподобався, дуже професійний лікар. Я лікарем дуже задоволена