Усачов Сергій Миколайович — досвідчений лікар-проктолог-хірург вищої категорії, кандидат медичних наук із понад 25-річним стажем. Спеціалізується на лікуванні проктологічних захворювань як консервативними, так і хірургічними методами. Автор і співавтор 15 публікацій в спеціалізованих профільних виданнях.
Співавтор нового методу хірургічного лікування гострого парапроктиту
Відомий своєю уважністю, професіоналізмом і делікатним підходом до кожного пацієнта.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 240 відгуків
Денис 14 Жовтень 2025
Олексій 13 Жовтень 2025
Лікар супер професіонал.
Олексій 10 Жовтень 2025
Все хорошо було на візиті, все влаштувало, все чітко пройшло.
Направлено до клініки
Анонім 25 Вересень 2025
Мені не сподобалась компетенція лікаря, не сподобалось що лікар вийшов в приймальню і кричав запишіть на аноскопію, адже там сиділи люди. Це було досить не компетентно.
Олександр 05 Вересень 2025
Антон 04 Вересень 2025
Денис 28 Серпень 2025
Консультація пройшла добре, гадаю, знайшли проблему, яку не зміг помітити лікар до цього.
Яна 14 Серпень 2025
Консультація була дуже змістовною, лікар уважний, все пояснив, зважив всі "за " та "проти" операції, на відміну від інших спеціалістів, які одразу пропонували хірургічне втручання. Дуже вдячна за такий професійний підхід.
Кирил 07 Серпень 2025
Прекрасный специалист, обратился с крайне запущенным состоянием, во время консультаций была рекомендована операция, была назначена и состоялась через 5 дней и вот пишу спустя месяц, все прошло великолепно, результаты превосходят все ожидания. Я очень рекомендую как прекрасного человека и чуткого врача