Проктомед

Клініка
524відгуки
add_box Проктологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
У клініці «Проктомед» займаються наданням найширшого спектра діагностичних і лікувальних послуг у проктології. Сучасні та малоінвазивні методи корекції та лікування патологічних змін товстого кишечника, безболісна ендоскопічна діагностика, кваліфікований персонал. Колосальний досвід надання медичної допомоги індивідуальним пацієнтам та колективам різних організацій
access_time_filled пн - пт : 15:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Кам'янська, 6 ЖК "Метрополія" (Дніпродзержинська)на карті
Дарницький м.Вирлиця м.Бориспільська м.Червоний хутір
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Клиника «Проктомед» специализируется на предоставлении медицинских услуг пациентам в сфере проктологии. проводят диагностику и терапию патологий заднего прохода и прямой кишки, заднего прохода, промежности для допомогу малотравматичных эндоскопических методов и миніинвазивной хирургии.

Прием пациентов для проведения квалификационного лечения - Нечипоренко Ю.В., врач-проктолог, специалист каждой категории, который из первых в нашей стране часто застосовывает малоинвазивные методы лечения гемороя, трищина, парапроктита и т.д., так же как и появление гемороя латексными кольцами, склерозирования, инфрачервона и электрокоагуляции трищин, гемороя и т.д.

В клинике «Проктомед» предоставляются следующие услуги:

• комплексный прием проктолога с консультацией и эндоскопическим осмотром;
  • повна диагностика (пальцевое исследование, аноскопия, ректороманоскопия);
  • консервативное лечение тромбозов геморойдальних узлов
  • малоинвазивное лечение гемороя:
    • лигування (усунення) геморойдального узла латексными кольцами;
    • склерозування (зрелость) гемороїдального узла;
    • тропектомія;
  • просмотр полипа анального канала;
  • висічення анального сосочка, папіломи, бахромки, липоми;
  • ведение кондилом перианской области;
  • комплексная терапия желудка / хроническая анальная трищини
  • Комплексная терапия структур (звание) анального канала и в.

Сучастий похид, миниинвазивные технологии и профессионализм медицинского персонала «Проктомед» - гарантия полного обслуживания!

Перевірені відгуки про клініку
Владислав 05 Травень 2026
Клініка чиста, охайна, зрозуміло все пояснюють
Василь 16 Липень 2025
Все пройшло добре, дякую.
Марина 21 Квітень 2025
В клініці сподоболося клініка новенька гарненька
Дмитро 13 Вересень 2024
Клініка комфортна, я задоволений, дякую.
Алла 29 Серпень 2024
Клініка влаштувала, дякую.