Сторінка 3. Сторінка 3:Ортопедичні стоматологічні клініки у Києві (25)
- Пн-Сб: 9:00-19:00
- Пн-Нд: 9:00-21:00
- Пн-Нд: 9:00-20:00
- Пн-Пт: 10:00-19:00
- Сб: 10:00-17:00
- Пн-Пт: 9:00-20:00
- Сб: 9:00-19:00
- Нд: вихідний
Стоматологія ORTHO надає європейські стандарти лікування зубів та відновлення посмішки, професійний підхід до профілактики, діагностики, лікування та подальшого реабілітаційного відновлення ще
проспект Миколи Бажана, 26, прим.343. На карті
Дарницький , м.Харківська, м.Позняки
Лікарі стоматологи-ортопеди в даній клініці
дивитись всеВ Стоматологічній клініці «DR. KOZAK» лікарський склад постійно вдосконалює свої навички шляхом відвідувань всіх актуальних лекцій, курсів і вебінарів не тільки в Україні, а й за кордоном. Ми використовуємо тільки зарекомендувавше себе високопрофесійне та високоякісне обладнання, від топових світових виробників. У нашій клініці персонал створить особливий клімат психологічного і емоційного комфорту пацієнта. Ми дуже дбаємо про комфорт наших клієнтів. Максимально досвідчені лікарі і висококласне обладнання – запорука якісного швидкого і безболісного лікування. Ви будете задоволені результатом. ще
ул. Коперника, 29. На карті
Шевченківський , м.Політехнічний інститут, м.Лук'янівська
Smile Medical Clinic — сучасна стоматологічна клініка з обладнанням преміум-класу Dentsply Sirona та командою кваліфікованих лікарів. Із 2005 року ми допомагаємо вашим родинам зберігати здоров’я та красу усмішок. Наша філософія лікування — це турбота, досвід та найновіші технології для вашого комфорту та бездоганного результату! ще
проспект Володимира Івасюка, 8 корпус 7. На карті
Оболонський , м.Почайна, м.Оболонь, м.Мінська
дивитись все
Пальчикова Ганна Вячеславівна
Стоматолог-ортопедЛікар вищої категорії. Кандидат медичних наук.
Стоматологія в Києві на Лук’янівці повний спектр терапевтичних, хірургічних і ортопедичних послуг ще
вул. Золотоустівська, 34, оф. 283. На карті
Шевченківський , м.Вокзальна, м.Лук'янівська
AND – це сучасна стоматологічна клініка сімейного типу. Більше 10 років ми віддано працюємо для Вас, використовуючи найвищі стандарти надання стоматологічної допомоги. Наші ключові переваги – це гарантія безпеки, індивідуальний підхід, сучасні протоколи лікування, командна робота та зрозуміла цінова політика. Ми любимо свою роботу та пишаємося Вашими усмішками! ще
вул. Глибочицька 13, будинок 3 (вхід з вулиці Татарської). На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська, м.Контрактова площа