Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр Мамології № 1– сучасний багатопрофільний медичний центр. Ми надаємо нашим пацієнтам якісну медичну допомогу, комфортний сервіс. Пропонуємо консультації спеціалістів, мамографію, УЗД, ендоскопію та інші обстеження.
Клініка знаходится в Голосіївському районі Киева, приміщення розташоване на 1-поверсі ЦПСМД №1 Голосіївського району, де має відокремлений вхід. Клініка існує з 2015 року. В лікарні є декілька направлень нашої діяльності а саме: Хірургія ,УЗД, косметологія,терапія, ударно-хвильова терапія
Приватний кабінет лікаря Купцової Катерини надає пацієнтам послуги в області косметології і дерматовенерології. Лікарі клініки — дипломовані фахівці, які використовують під час роботи тільки сучасні методики лікування.
Клініка INNOVO Esthetic спеціалізується на наданні послуг з косметології і дерматовенерології. Галузь естетичної медицини спільно з косметологією розвивається дуже швидкими темпами і з'являється необхідність в якісному заповненні попиту. Саме цим займається косметологічний центр INNOVO Esthetic, який допомагає своїм клієнткам зробити своє тіло красивим і молодим
Медичний центр Дерматології та Алергології спеціалізується на лікуванні всіх видів шкірних захворювань, захворювань волосся і нігтів дорослих і дітей. Проводять дослідження та видалення новоутворень шкіри. В медичному центрі проводиться цифрова дерматоскопія на німецькому апараті FotoFinder ATBM Master, який вважають найкращим серед дерматоскопів в усьому світі. Це дозволяє найбільш детально оглянути новоутворення на шкірі, точно поставити діагноз та визначити подальші дії. Додатково клініка спеціалізується на естетиці та проблемах вікових змін і пропонує великий спектр ін’єкційних та апаратних процедур. Медичний центр пропонує лікування пігментних плям, судин на шкірі обличчя і тілі, акне (вугрової хвороби), розацеа на найкращому в своїй галузі апараті Lumenis M22.
Expert Clinic – це медично-освітній простір, який обʼєднує провідних експертів у чотирьох ключових напрямках:
▫️дерматологія
▫️онкологія
▫️трихологія
▫️косметологія
Клініка "Медекс" надає широкий спектр послуг в області здоров'я і краси. Лікування проводиться за допомогою мануальної терапії, естетичної медицини і фізичної реабілітації. Співробітники клініки використовують наукові знання, досвід та індивідуальний підхід для лікування ваших проблем.
Кабінет лікаря розміщений в нежитлових приміщеннях першого поверху житлового будинку в салоні краси. Салон, в якому розташований кабінет лікаря має окремій вхід з фасаду будівлі. Прийом відвідувачів проводиться, переважно, за попереднім записом. Очікування відвідувачів відбувається в комфортабельному холі з робочим місцем адміністратора, для зберігання верхнього одягу є гардероб. Лікувальний кабінет та допоміжні приміщення обладнані відповідними меблями та устаткуванням, все технологічне обладнання в робочому стані.
OUTRÈ CLINIC - центр здоров'я та краси основним нашим завданням та ідеологією є турбота про здоров'я людини та запобігання хворобам раніше, ніж стан організму дав збій
Umbrella clinic — сучасна клініка дерматології, трихології та естетичної медицини у Києві. Ми поєднуємо доказовий підхід, сучасну діагностику та індивідуальний супровід пацієнтів, допомагаючи ефективно вирішувати проблеми шкіри та волосся.