Медичний центр "Kravchenko Medical Centre" - заклад широкого профілю, що надає якісну допомогу для всієї родини. Наші напрямки: стоматологія (гігієна, ортодонтія), косметологія (омолодження), реабілітація (після травм), масаж (розслаблення), психологія (консультації, терапія)."
Багатопрофільний медичний центр, який надає якісні та доступні медичні послуги первинного та вторинного рівня. Клініка обладнана сучасним японським обладнанням, що дозволяє якісно та швидко проводити складні діагностичні та оперативні втручання
Косметологічний центр «KeyMed» надає своїм клієнтам широкий спектр послуг апаратної і ін'єкційної косметології для обличчя і тіла. У центрі «KeyMed» працюють висококваліфіковані фахівці косметологічної сфери, а сам центр оснащений найкращим сучасним обладнанням і ліцензованими препаратами. Індивідуальний підхід, якість і приємні ціни неодмінно порадують кожного клієнта косметологічного центру «KeyMed»
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
В клініці «Смартмед» проводиться комплексна діагностика і лікування всього організму методом частотного резонансу (функціональний скринінг), вегетативного тестування. Це найшвидший метод провести повне обстеження всього організму.
Центр сучасної трихології СОМА
Лікуємо всі види випадіння волосся, надмірну жирність скальпу, себорейний дерматит, псоріаз, пошкодження полотна волосся.
В приватному кабінеті ви можете отримати консультації щодо естетики обличчя та тіла з підбором косметичних засобів в домашньому догляді, послуги лазерної епіляції та інші косметологічні послуги.
Ласкаво просимо в нашу косметологічну клініку, де краса і здоров’я вашої шкіри є нашим пріоритетом. За допомогою передових технологій, включаючи лазерні процедури, ми допомагаємо вам розкрити природну красу та молодість. Наші послуги охоплюють широкий спектр косметичних процедур: від професійних пілінгів і чисток до ін’єкцій і дерматологічних лікувань. Ми тут, щоб допомогти вам відчувати себе чудово та виглядати неймовірно!
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 20:00
вул. Предславинська, 57, офіс 149, поверх 2 кабінет 1на карті
Сучасний медичний центр з досвідченими експертами в сфері дерматовенерології та трихології. Має зручну локацію, доступний прайс та онлайн-запис за 1 хвилину.
Institute Hyalual - це експерт в збереженні і поліпшенні якості шкіри, глобальна компанія, розробник і виробник товарів для естетичної та анти-ейдж медицини. Дослідницькі бази інституту знаходяться в Швейцарії, Великобританії, України, Італії. Клініка Institute Hyalual - це бьюті підрозділ Institute Hyalual в Києві і Харкові, Україна.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 21:00
вул. Княжий Затон, 16lна карті