Дієтологічні клініки в Києві (76)

Дивитись Дієтологів Києва
За кількістю відгуків
За назвою
Центр дієтології та омолодження
add_box Дієтологія ... ще
У Центрі дієтології та омолодження свої послуги пропонує дипломований дієтолог Яковенко Олена Михайлівна, вона ж творець «Авторської школи дієтології». Кваліфікований спеціаліст-дієтолог дає консультації, розробляє індивідуальну схему харчування, таблицю дозволених і заборонених продуктів, становить відповідний особисто кожному добовий раціон. У Центрі дієтології та омолодження Вас навчать принципам правильного збалансованого харчування, складання здорового раціону для всієї родини, допоможуть досягти бажаного результату в схудненні без нанесення шкоди здоров'ю і загрози повторного набору ваги.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Богдана Гаврилишина 7, оф. 211 (вул. Ванди Василевської 7, оф. 211)на карті
Шевченківський м.Політехнічний інститут
Відродження здоров'я

Відродження здоров'я

Диагностичний центр
Широкопрофильный медицинский центр предлагает спектр услуг, основанных на уникальных безмедикаментозных методиках для лечения множества заболеваний организма. Клиника специализируется на БИО-лечении, которое воздействует на организм комплексно, исключая возникновение побочных эффектов.
add_box Гастроентерологія Гепатологія Дерматологія Дієтологія Імунологія Інфектологія ... ще
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 19:00
Cаксаганского, 119, Бизнес-центр «Botanic Towers» 4 этаж, оф. 17на карті
Центр м.Вокзальна м.Університет
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 19:00
ул. Урловская, 13, детская поликлиника №3, 3 этаж, кабинет в МЦ Таурус плюсна карті
Позняки м.Позняки
Медичний центр Святого Пантелеймона на вул. Сімферопольській
Медичний центр Святого Пантелеймона був відкритий в 2001 році родиною лікарів, які поставили собі за мету надавати якісну кваліфіковану медичну допомогу. Центр названий ім'ям цілителя Святого Пантелеймона. Досвідчені лікарі вже більше 15-ти років надає широкий спектр медичних послуг, покращуючи їх якість з кожним роком.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 18:00
вул. Симферопільська, 19/1на карті
Дарницький м.Харківська
R&B

R&B

Медичний центр
Багатопрофільний оздоровчо-лікувальний центр надає послуги кваліфікованих фахівців. Напрямки роботи центру: зняття гострих і хронічних болей, лікування хребта, суглобів, неврологічних болей, захворювань органів шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної та дихальної системи, сечостатевої системи, лікування випадіння волосся.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Б. Хмельницького, 16-22, каб. 1203-03на карті
Шевченківський м.Театральна м.Хрещатик м.Золоті ворота
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватна медична практика лікаря-дієтолога «Дерево життя нації»
add_box Дієтологія ... ще
Приватна медична практика «Дерево життя нації» була створена у рамках проєкту лікаря-дієтолога Тетяни Мелимуки з метою покращення якості життя населення, популяризації здорового способу життя, вироблення стійких корисних харчових звичок, надання якісних та професійних послуг у сфері дієтології. Усі рекомендації надаються виключно на основі світового наукового та практичного досвіду.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Січових Стрільців, 33ана карті
Шевченківський м.Лук'янівська м.Золоті ворота
Anti Aging Center by Promoitalia

Anti Aging Center by Promoitalia

Медичний центр
ANTI AGING CENTER — зупиняє час. З медцентром ті, хто слухає себе і своє тіло. Для кого турбота про здоров'я — це бажання. Бажання спілкуватися з досвідченими експертами, знайти спільну мову зі своїм організмом і знайти гармонію. Бажання ставати кращою версією і залишатися собою через час. Бажання краси і задоволення. І все — через здоров'я
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Туровська, 32на карті