add_box Акушерство Алергологія Андрологія Венерологія Гінекологія Дерматологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «Венера» спеціалізується на наданні якісних, кваліфікованих та сучасних медичних послуг з приводу діагностики та терапії захворювань гінекологічного, венерологічного, урологічного, дерматологічного спектру, а також у сфері інтимної пластики, використовуючи безпечну ультразвукову діагностику, лабораторні дослідження, надійні та перевірені препарати. Також в медичному центрі «Венера» надаються косметологічні, та дермато-косметологічні послуги високо рівня. Вам гарантовано нададуть необхідному допомогу, забезпечать комфорт та анонімність
Все було чудово. Атмосфера у клініці дуже класна, все дуже сподобалося. Прекрасні умови перебування у цій клініці.
Олександр 27 Березень 2024
Все добре було у клініці, загалом все пройшло прекрасно.
Денис 14 Лютий 2024
Сподобалася клініка.Все пройшло прекрасно.
Володимир 06 Лютий 2024
Було комфортно у клініці. Нічого такого поганого про клініку не можу сказати.
Андріан 06 Лютий 2024
Все добре було. У клініці привітний персонал, все чисто. Мені сподобалося у цій клініці.
Тарас 01 Листопад 2023
Все добре
Валерія 20 Лютий 2020
Дуже приємний лікар. Дуже уважне та приємне ставлення до пацієнтів. Дуже добре пояснюють та роз`яснюють інформацію. Пояснюють свої дії стосовно пацієнта, які є обов`язки у пацієнта щодо операцій та консультації. Мені все сподобалося, все було дуже добре.