ДВ, медичний центр

ДВ, медичний центр

Медичний центр
154відгуки
Медичний центр «ДВ» був створений 1998 року. Це перша приватна клініка Львова. Вона розташована в центрі міста і надає комплексну медичну допомогу як дорослим так і дітям
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Дорошенка, 65на карті
Галицький
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

У медичному центрі «ДВ» займаються лікуванням хвороб гінекологічного, урологічного, дерматовенерологічного, терапевтичного, мамологічного, гастроентерологічного, ендокринологічного та неврологічного профілей.

До послуг пацієнтів медичного центру –  сучасне обладнання, кваліфіковані лікарі та привітний персонал.

Основи роботи клініки

Клініка пропонує:

• висококваліфіковану лікарську консультацію;
  • комплексну діагностику в лабораторних умовах;
  • УЗ дослідження;
  • встановлення діагнозу;
  • призначення лікування та профілактика не виходячи за межі закладу;
  • послуги медичної сестри для догляду за пацієнтами;
  • патронаж вагітних (лікар контролює вчасну здачу аналізів та проходження обстежень);
  • послуги масажиста.

В «ДВ» приймають лікарі таких спеціальностей:

• гінеколог (діагностування та лікування гінекологічних та акушерських проблем різної етіології та ступеня важкості);
  • уролог (займається діагностикою та лікуванням запальних захворювань сечових шляхів, уретриту, простатиту, аденоми простати, циститу, пієлонефриту, TORCH інфекцій, безпліддя, фімозу та проведення оперативного лікування);
  • дерматовенеролог  (займається лікуванням вугрової висипки, грибкових захворювань, дерматитів, екземи, алопеції, псоріазу вірусні захворювання шкіри, патогістоморфологічна діагностика, біопсія шкіри, фізіотерапевтичне лікування, кріотерапія, лазеротерапія та ін.);
  • мамолог (консультації, діагностика, формування індивідуальних схем лікування пункційна біопсія; лікування дефектних післяопераційних рубців; сучасне оперативне лікування);
  • ендокринолог (займається лікуванням діабету, встановлення інсулінових помп та навчання хворих, лікування захворюваннь щитоподібної залози, лікування ендокринного непліддя, діагностика та лікування гіперпролактинемічного синдрому, хвороб наднирників);
  • психотерапевт (спеціалізується на позбавленні від страхів, тривог, безсоння, дратівливості, депресії, неврозу, неврастенії і ін.);
  • терапевт (діагностика, лікування, реабілітація та профілактика серцево-судинних систем, шлунково-кишкового тракту, сечовидільної системи, контроль за станом здоров’я, інтерпретація аналізів. Корекція та контроль профілактично-лікувальних заходів, призначених раніше, застудні захворювання та ГРВІ);
  • невропатолог для дорослих та дітей;
  • судинний хірург ( консультації, призначає лікування варикозно розширених вен, проводить склеротерапію);
  • послуги УЗ спеціаліста (дорослі та діти):
    • малого тазу — 3D, 4D, HD Life;
    • молочних залоз;
    • еластографія;
    • УЗД вагітних – 3D, 4D, HD Life;
    • щитоподібної залози;
    • сечостатевої системи, калитки, простати;
    • органів черевної порожнини;
    • УЗД нирок;
    • УЗД органів шлунково-кишкового тракту.

Обладнання, що використовується в центрі «ДВ»:

• апарат ультразвукової діагностики в цілях дослідження внутрішніх органів, систем. Дозволяє відстежити функціонування органів, виявити структурні зміни в них, простежити розвиток патологічних процесів
  • кольпоскоп — для візуального огляду піхви і шийки матки, процедура проводиться за допомогою високоточної оптичної лінзи, яка знаходиться в кольпоскопі
Перевірені відгуки про клініку
Валерія 08 Січень 2026
Супер все було, візит пройшов просто прекрасно. У цій клініці доволі компетентні лікарі, все дуже сподобалося.
Віталій 06 Лютий 2025
Клініка влаштувала, не маю зауважень.
Тетяна 02 Грудень 2024
Загалом непогана клініка. Але от самі ціни на медичні послуги у клініці дуже високі. Мені назначили додатково пройти ще кілька обстежень, також була здача аналізів. Сума кінцева за візит і все решта вийшла в рази більша за ту яка мала бути. Про це ніхто не попередив. Дуже така ситуація не сподобалася.
Галина 18 Вересень 2024
Мені дуже все сподобалося в цій клініці. Все було чудово.
Микола 09 Вересень 2024
Клініка сподобалася, дякую.