add_box Косметологія Оториноларингологія Пластична хірургія Стоматологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «Цертус» надає весь комплекс послуг з косметології, пластичної мікрохірургії, отоларингології та стоматології. Співробітники клініки - висококваліфіковані лікарі, які проводять пластичні операції і процедури, спрямовані на боротьбу з передчасним старінням шкіри; здійснюють «малі» хірургічні втручання з видалення новоутворень, рубців, судинних дефектів.
CERTUS - провідна клініка пластичної хірургії в Україні. Фахівці клініки надають широкий спектр послуг в галузі естетичної хірургії, класичної та ін'єкційної косметології, стоматології та отоларингології. У роботі використовуються новітні медичні підходи і передові технології, щоб пацієнти були задоволені і впевнені в результаті. Також в клініці CERTUS ви можете пройти консультацію у хірурга з застосуванням програм 3-D моделювання.
Робота клініки у цифрах:
23 роки практики
213 наукових публікацій наших лікарів
15 патентів на винаходи у наших хірургів
30000+ обслужених пацієнтів
20000+ успішних пластичних операцій
25000+ наданих косметологічних послуг
У центрі надають такі послуги:
гіпербарична оксигенація;
лазерне шліфування для усунення наслідків вугрового висипання, а також зморшок і рубців;
лазерна корекція зморшок та "звислостей" на шкірі повік;
косметичне видалення доброякісних новоутворень молочних залоз з подальшим відновленням їх форм;
зміна розмірів і обсягів молочних залоз;
ендопротезування молочних залоз виробами з різними наповнювачами (виробники - американські фірми McGhan, Mentor);
корекція тіла за допомогою вакуумного видалення жиру (німецький апарат Aеsculap), липофілінг і контурна пластика біогелем;
усунення обвислої шкіри в районі живота і стегон;
ендопротезування сідниць;
ендопротезування гомілок (усунення кривизни);
корекція розмірів і форми зовнішніх статевих органів;
вазорезекція;
процедура з відновлення невинності і зменшення розмірів піхви;
венекктомія або склеротерапія при варикозній хворобі;
усунення плоскостопості, випираючих кісточок і викривлення пальців стопи;
мікрохірургічні операції при травмах кисті і судин кінцівок;
септопластика;
тонзилектомія;
ортодонтія;
імплантація;
пародонтологія;
консультації з питань післяопераційного догляду за шкірою.
Звертаючись до медичного центру «Цертус», ви завжди можете розраховувати на уважне ставлення фахівців і медичного персоналу, висококваліфіковану допомогу і індивідуальний підхід!
Перевірені відгуки про клініку
Наталія 25 Грудень 2024
В клініці все мене влаштувало, я задоволена, дякую.
Марія 24 Грудень 2024
Клініка сподобалася, візит пройшов чудово. Доволі комфортно було в цій клініці.
Екатерина 19 Лютий 2020
Все было отлично, Пинчук Василий Дмитриевич очень душевно отнесся. Профессиональный, уход очень классный. Мед сестрички очень внимательные. Просто забегают каждые 10-15 минут. Спрашивают как состояние. Наркоз очень легко прошел. Все отлично. Результат из того что я сейчас вижу-очень довольна. Я была в нескольких клиниках. Но эта очень понравилась.