Київ
Медичний кабінет «Ля Мед»

Медичний кабінет «Ля Мед»

Медичний центр
141відгук
add_box Гастроентерологія Кардіологія Неврологія УЗ-діагностика Ендокринологія ... ще
Медичний кабінет «Ля мед» надає послуги кваліфікованих фахівців в напрямках: гастроентерологія, кардіологія, неврологія, дерматовенерологія, УЗ-дослідження. Тут Ви отримаєте комплексне обстеження і повноцінне рішення проблеми зі здоров'ям.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Депутатська, 15/17, офіс 2на карті
Святошинський м.Академмістечко м.Житомирська м.Святошин
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Приватний медичний кабінет «Ля мед» — це місце, де Вас завжди вислухають, зрозуміють і допоможуть. У «Ля Мед» зібралися висококласні фахівці: гастроентеролог, дерматолог, невропатолог і кардіолог. Це основні напрямки, які дозволяють діагностувати проблеми пацієнтів та допомогти впоратися з ними. Ще один безумовний плюс центру — послуги УЗД. Як відомо, в людському організмі все взаємопов'язано. Отже, кожну скаргу пацієнтів в центрі розглядають системно, з точки зору різних фахівців, враховуючи результати досліджень. Це і є запорукою успіху.

Переваги медичного кабінету «Ля мед»:

• Кардіологія
  • Неврологія
  • Дерматовенерологія
  • УЗ-дослідження:
    • органів черевної порожнини і заочеревинного простору;
    • щитовидної залози;
    • серцево-судинної системи;
    • органів малого таза у жінок і чоловіків;
    • молочних залоз.

Пріоритетом клініки є гастроентерологія, де висококласний фахівець проведе огляд пацієнта, ультразвукове дослідження, визначить подальшу тактику ведення пацієнта (рекомендації по харчуванню, план обстеження і лікування, враховуючи супутні патології). Обстеження проводиться на апараті експертного класу Philips HD 5000.

Тепло, підтримка і професіоналізм — все це в маленькому, але дуже затишному медичному кабінеті. Приходьте, і Ви переконаєтеся в цьому.

Перевірені відгуки про клініку
Марина 21 Лютий 2025
Дуже сподобалася клініка, записана на інший прийом і надалі. Дякую.
Антоніна 10 Лютий 2025
Клініка спаодобалася, дякую.
Катерина 10 Лютий 2025
Клініка сподобалася, все добре, дякую.
Олена 07 Лютий 2025
Клініка мені сподобалася, все чудово, дякую.
Дарія 03 Січень 2025
На рецепції спілкувалися ввічливо!