Київ
Медичний центр МЕДФІЛД

Медичний центр МЕДФІЛД

Медичний центр
add_box Кардіологія Ортопедія Педіатрія Травматологія УЗ-діагностика Ендокринологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр, де здоров’я кожного члена вашої родини є нашим головним пріоритетом. Ми лікуємо, захищаємо вас від хвороб та підтримуємо вас на шляху до міцного здоров’я та якісного життя. Напрямки: кардіологія, травматологія, експертна ультразвукова діагностика, педіатрія, сімейна медицина, денний стаціонар.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Урлівська 23Бна карті
Дарницький м.Осокорки
0.0
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Медичний центр Медфілд — це місце, де здоров’я кожного члена вашої родини є нашим головним пріоритетом. Ми лікуємо, захищаємо вас від хвороб та підтримуємо вас на шляху до міцного здоров’я та якісного життя.

Ми створили атмосферу, щоб ви відчували себе важливими, а наші лікарі завжди готові підтримати, допомогти та дбати про ваше здоров’я з усією увагою і добротою.

Послуги, що надаються в медичному центрі «МЕДФІЛД»:

Кардіологія:

• консультації лікарів-кардіологів та експертна ехокардіографія
  • електрокардіографія (ЕКГ) для дітей та дорослих

Ортопедія та травматологія:

• амбулаторне лікування травм та хронічних захворювань (артрози, артрити, остеопороз, біль в спині, суглобах)
  • ін’єкції гіалуронової кислоти та блокади під УЗ-контролем
  • PRP терапія (плазмотерапія)
  • внутрішньовенне введення препаратів для лікування остеопорозу (золендронова кислота)

Сімейна медицина та педіатрія:

• Профілактичні огляди та вакцинація
  • Діагностика та лікування великої кількості захворювань

Доказова та якісна УЗД-діагностика:

• черевної порожнини та заочеревинного простору
  • нирок, сечового міхура
  • щитоподібної залози
  • молочних залоз
  • лімфатичних вузлів

УЗД серця у дітей та дорослих та інші.

Перевірені відгуки про клініку