Київ
Impulse Medical

Акції в клініці Impulse Medical

Медичний центр
42відгуки
add_box Гінекологія Дерматологія Кардіологія Ортопедія Проктологія Терапія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «IMPULSEMEDICAL» -- надійний помічник твого здоров’я. Аналізи будь-якої складності Діагностика Консультація спеціалістів Вакцинація Маніпуляційний кабінет
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : 8:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул.Срібнокільська, 2А, корпус Бна карті
Дарницький м.Осокорки м.Харківська м.Позняки

Консультація кардіолога + холтер ЕКГ в Impulse Medical

Тільки через DOC.UAдіє до 30.11.2024

Протягом періода дії акції у Impulse Medical надається знижка 200 грн на консультацію кардіолога + холтер ЕКГ.

19901790грн

Базовий терапевтичний комплекс в Impulse Medical

Тільки через DOC.UAдіє до 30.11.2024

Протягом періода дії акції у Impulse Medical надається знижка 15% на Консультацію + ЕКГ з описом + загальні аналізи крові та сечі

17101450грн

Ендокринне здоров'я родини 2 в Impulse Medical

Тільки через DOC.UAдіє до 30.11.2024

Протягом періода дії акції у Impulse Medical надається знижка 10% на Консультацію + УЗД щитоподібної залози для двох членів родини (дорослі та діти)

25802322грн

Ендокринне здоров'я родини 4 в Impulse Medical

діє до 30.11.2024

Протягом періода дії акції у Impulse Medical надається знижка 15% на Консультацію + УЗД щитоподібної залози для трьох членів родини (дорослі та діти)

38703290грн

Щорічний гінекологічний check-up для жінок до 40 років в Impulse Medical

Тільки через DOC.UAдіє до 30.11.2024

Акція включає консультацію лікаря, огляд, кольпоскопію, УЗД органів малого тазу а також включає лабораторні дослідження мікрофлори урогенітального тракту, цитологічне дослідження шийки матки та аналіз на ВПЛ-інфекцію методом ПЛР.

35233000грн

Щорічний гінекологічний check-up для жінок 40 + в Impulse Medical

Тільки через DOC.UAдіє до 30.11.2024

Акція включає консультацію лікаря, огляд, кольпоскопію, УЗД органів малого тазу а також включає рідинну цитологію ПАП-тест .

25702200грн

Комплексне кардіологічне обстеження в Impulse Medical

Тільки через DOC.UAдіє до 30.11.2024

Протягом періода дії акції у Impulse Medical надається знижка 200 грн на комплексне кардіологічне обстеження .

20901890грн

Контроль роботи щитоподібної залози в Impulse Medical

Тільки через DOC.UAдіє до 30.11.2024

Протягом періода дії акції у Impulse Medical надається знижка 14% на Консультацію + УЗД щитоподібної залози + аналіз на Тиреотропний гормон (ТТГ)

16201400грн

Ендокринне здоров'я родини 1 в Impulse Medical

Тільки через DOC.UAдіє до 30.11.2024

Протягом періода дії акції у Impulse Medical надається знижка 10% на Консультацію лікаря-ендокринолога для двох членів родини (дорослі та діти)

15801422грн

Ендокринне здоров'я родини 3 в Impulse Medical

діє до 30.11.2024

Протягом періода дії акції у Impulse Medical надається знижка 15% на Консультацію для трьох членів сім'ї (дорослі та діти).

23702015грн