Медичний центр «Avicenna Med»

Медичний центр «Avicenna Med»

Медичний центр
96відгуків
add_box Гінекологія Пластична хірургія Проктологія Урологія Хірургія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Avicenna Med — сучасна багатопрофільна клініка в Києві, що надає повний спектр медичних послуг: консультації вузькопрофільних спеціалістів, діагностику, лабораторні дослідження, малоінвазивні та пластичні операції, а також відновлення після операцій у комфортних палатах. Клініка працює 24/7 для вашої зручності та безпеки.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Дегтярівська, 48на карті
Шевченківський м.Шулявська м.Лук'янівська
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

У центрі прогресивної медицини «АВІЦЕННА МЕД» функціонує амбулаторно-поліклінічне та стаціонарне відділення.
У поліклінічному відділенні центру можна отримати консультацію лікарів наступних спеціальностей:

• гінеколога
  • уролога
  • хірурга
  • невролога
  • кардіолога
  • терапевта
  • проктолога
  • пластичного хірурга і інших лікарів.

А також здати аналізи і пройти ендоскопічне та ультразвукове обстеження.
Стаціонарне відділення медичного центру «АВІЦЕННА МЕД» має в своєму розпорядженні дві операційні ,забезпечені сучасною технікою, має палату інтенсивної терапії. Післяопераційний період пацієнти проводять в одній з десяти палат підвищеної комфортності, з можливим відвідуванням родичів .Цілодобово у відділенні чергують лікарі та медсестри, до яких можете звернутися з запитаннями.

Перевірені відгуки про клініку
Андрей 26 Травень 2020
Не понравилось руководство клиники, большое отрицание к руководству клиники. Потому что столкнулись с тем что делали УЗИ полностью не компетентные врачи. Один делал УЗИ, потом подошел их главный доктор, один говорит одно, другой другое, вообще. С таким непониманием и бестолковостью я еще не сталкивалась.
Валерий 08 Травень 2019
Поставил три звезды, т.к. ожидал доктора 40 мин. Клиника по возможности должна предупреждать пациента о том, что доктор задерживается.
Роман 14 Серпень 2018
Все нормально.
Альона 09 Серпень 2018
Все хорошо. Меня все устроило.
Елизавета 19 Квітень 2018
Все замечательно.