Медичний центр «НАОМІ» піклується про здоров’я та красу кожного. Штат висококваліфікованих спеціалістів з вищою та середньою медичною освітою. Прийом ведуть лікарі вищої категорії такі як: дерматологи, акушер-гінекологи, сімейний лікар, лікарі-косметологи, косметологи-естетисти, лікарі УЗД.
Єсаянц Анна Олександрівна дуже компетентна і сподобалось її відношення до мене
Дарина 10 Березень 2025
Мені Єсаянц Анна Олександрівна дуже сподобалась як людина і як фахівець, дуже приємна, ввічлива, заспокоїла мене, все мені пояснила. Я була дуже задоволена, буду до неї тепер звертатися.
Катерина 08 Березень 2025
Все на найвищому рівні, я задоволена обслуговуванням. дякую.
Дар'я 11 Січень 2025
Клініка сподобалася, дякую.
Аріна 17 Серпень 2024
Ми дуже задоволені, нам дуже сподобалася клініка і обслуговування. Дуже дякуємо, все було на дуже високому рівні. В клініку зверталися перший раз, все було дуже гарно, плануємо надалі звертатися в клініку і працювати з лікарем
Тетяна 08 Червень 2024
Дуже все сподобалося у цій клініці. Дякую. При потребі буду звертатися обов'язково ще раз саме у цю клініку.
Марія 03 Червень 2024
Хороша клініка, мені все сподобалося.
Ольга 26 Травень 2024
Лікарка Пономаренко Валентина Олександрівна дуже професійна, допомогла розв'язати проблему з якою зверталася. Рекомендую
Галина 18 Травень 2024
Мені все дуже сподобалося у цій клініці.
Наталія 11 Травень 2024
На перший погляд, все було чудово у цій клініці. Сама клініка нам дуже сподобалася.