Garvis, багатопрофільний хірургічний центр

Garvis, багатопрофільний хірургічний центр

Медичний центр
886відгуків
Паркінг Wi-Fi зона
«Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це мережа приватних медичних центрів, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», два діагностичних центри Garvis, багатопрофільний хірургічний центр Garvis та реабілітаційний центр Garvis. «Garvis — Твоя територія здоров'я!» — це поєднання найкращого міжнародного досвіду, новітніх технологій та найсучаснішого обладнання.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Батумська, 7 ана карті
Індустріальний
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

"Багатопрофільний хірургічний центр Garvis — це кваліфікована хірургічна допомога за 16 напрямами, а також досвід, сучасні технології та дотримання міжнародних стандартів. Garvis — центр сучасної хірургії, фахівці якого надають ургентну та планову хірургічну допомогу. Центр працює з 1997 року і за цей час успішно виконано понад 50 000 операцій.

Кваліфіковані хірурги досконало володіють малоінвазивними, лапароскопічними та традиційними методиками. У центрі успішно проводяться як органозберігаючі, так і радикальні втручання, а також можливе усунення кількох патологій у межах однієї операції. Багатопрофільний медичний центр має власний комфортний стаціонар.

Хірургічний багатопрофільний медичний центр Garvis надає допомогу за такими напрямами:

• Загальна хірургія;
  • Судинна хірургія;
  • Торакальна хірургія;
  • Хірургія ожиріння;
  • Щелепно-лицева хірургія.

Операційний блок Garvis оснащений сучасним обладнанням експертного класу. Ми практикуємо швидку підготовку до операції та ефективну реабілітацію після неї відповідно до найкращих європейських протоколів.

Медичний персонал багатопрофільного медичного центру постійно підвищує свій професійний рівень, проходить курси, тренінги та програми тематичного вдосконалення. Тісна співпраця медичного центру з провідними медичними центрами Німеччини, Австрії та Франції дозволяє регулярно обмінюватися досвідом і проходити стажування у провідних європейських закладах.

Крім того, хірургічний багатопрофільний медичний центр Garvis надає такі послуги, як транспортування пацієнтів, виїзд лікарів додому, діагностика, вакцинація, реабілітація та медичні послуги вдома.

"Garvis — Твоя територія здоров'я!» — для всієї родини. Не відкладайте на завтра здорове життя!"

Перевірені відгуки про клініку
Лариса 14 Березень 2026
В клініці добре обслуговування.
Валерія 03 Листопад 2025
Все сподобалося на візиті до лікаря, Кириченко Вадим Юрійович.
Марина 11 Жовтень 2025
Клініка мені дуже сподобалася, планую і надалі звертатися саме у цю клініку. Дякую.
Андрій 12 Серпень 2025
Нам все дуже сподобалось, чудова клініка ту чудові спеціалісти, для нас це найкраща клініка, ми рекомендуємо її всім знайомим, в чоловіка була проблема сім років, ніхто не міг поставити діагноз, тут лікар зміг це зробити за декілька хвилин.
Захар 08 Липень 2025
Все хорошо . Перелом у пальца ноги, врач сказав все нормально. Заживается не смертельно на моем случае даже бинты не нужны. После осмотра рентгена такой диагноз и результат. Поживем увидим. Пока доволен. Не могу сказать лучше или худшее. Просто думаю надо ждать. А так как пойдет.