Дніпро
Хірургічна клініка «Garvis»

Хірургічна клініка «Garvis»

Медичний центр
832відгуки
add_box Анестезіологія Гінекологія Мамологія Неврологія Нейрохірургія Онкологія ... ще
Паркінг Wi-Fi зона
Медична мережа “Garvis - Твоя територія здоров'я!” - мережа приватних клінік, до складу якої входять медичні центри «Сімейний лікар», діагностичний центр Garvis, хірургічна клініка Garvis, реабілітаційний центр Garvis. Медична мережа «Garvis – Твоя територія здоров'я!» - найкращий міжнародний досвід, новітні технології та найсучасніше обладнання.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 17:00 access_time_filled сб - нд : 8:00 - 15:00
вул. Батумська, 7 ана карті
Індустріальний
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Хірургія «Garvis – Твоя територія здоров'я» - це кваліфікована хірургічна допомога за 16 напрямами, а також досвід, сучасні технології, міжнародні стандарти

Хірургічна клініка Garvis — багатопрофільний центр сучасної хірургії, фахівці якого надають ургентну та планову хірургічну допомогу. Клініка працює с 1997 року, і за цей час успішно виконала понад 50 000 операцій!

Кваліфіковані хірурги досконало володіють малоінвазивними, лапароскопічними та традиційними методиками. У клініці успішно проводяться як органозберігаючі, так і радикальні втручання, можливе усунення кількох патологій у межах однієї операції. Клініка має власний комфортний стаціонар.

Хірургічна клініка Garvis надає допомогу за такими напрямами:

• Загальна хірургія
  • Спінальна хірургія
  • Торакальна хірургія
  • Хірургія ожиріння
  • Щелепно-лицева хірургія

Операційний блок Garvis оснащений сучасним обладнанням експертного класу. Ми практикуємо швидку підготовку до операції та реабілітацію після неї відповідно до найкращих європейських протоколів.

Медичний персонал клініки постійно підвищує свій професійний рівень, проходить курси, тренінги та програми тематичного вдосконалення. А тісна співпраця медичного центру з провідними клініками Німеччини, Австрії, Франції дозволяє на регулярній основі обмінюватися досвідом та проходити стажування у найкращих європейських клініках.

Крім того, хірургічна клініка «Garvis» надає такі послуги, як транспортування хворих, виїзд лікарів додому, діагностика, вакцинація, реабілітація та медичні послуги вдома.

«Garvis – Твоя територія здоров'я!» для всієї родини – не відкладай на завтра здорове життя!

Перевірені відгуки про клініку
Олена 26 Жовтень 2024
Год назад в клинике делала операцию. Консультация у доктора Лубенец Натальи  Владимировны прошла хорошо, доктором я очень довольна. Хорошая клиника, если будет необходимо, буду обращаться еще
Наталья 03 Жовтень 2024
Клініку знаю не вперше, раніше оперувалася в клініці, маю сімейного лікаря, ніяких зауважень до обслуговування немає
Світлана 26 Червень 2024
Гарне відношення, усе швидко, дякую їм.
Ольга 04 Червень 2024
Клиника очень понравилась
Людмила 25 Травень 2024
Клініка дуже зручна, охайна, гарний сервіс, персонал ввічливий