Віта Володимирівна спеціалізується на педіатрії та сімейній медицині. Проводить консультативний прийом з питань догляду за дитиною, діагностику та призначення плану лікування, консультує по проведенню вакцинації за графіком та з порушенням календаря щеплень. Також лікар консультує з приводу грудного вигодовування та сну,
веде спостереження за дітьми з хронічними захворюваннями, оформлює довідки (в дитячий садок, школу та інші). Віта Володимирівна проводить патронаж новонароджених.
Кандидат медичних наук, асистент кафедри сімейної медицини та амбулаторно-поліклінічної допомоги НМАПО ім. П.Л. Шупика. Учасник науково-практичних конференцій, автор більше 20 друкованих праць.
Лікар загальної практики спеціалізується на сімейній медицині. Займається лікуванням захворювань серцево-судинної, дихальної, травної, сечостатевої систем у пацієнтів старше 3-х років. Має спеціалізацію по загальнооздоровчому масажу
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Займається лікуванням захворювань дихальної, серцево-судинної, травної, сечовидільної системи. Також лікує психічні розлади
Проводить діагностику, профілактику і лікування захворювань серцево-судинної системи, а також відновне лікування після інфаркту. Займається діагностикою, лікуванням і консультативною допомогою хворим з гострими і хронічними бронхолегеневі захворювання. Проводить діагностику і лікування різних захворювань органів шлунково-кишкового тракту
Пріоритетні напрямки роботи Вадима Юрійовича - сімейна медицина, кардіологія, гастроентерологія, ендокринологія, пульмонологія. Проводить огляд, консультацію, призначення лікування, розшифровку результатів аналізів
Сімейний доктор надає невідкладну медичну допомогу, організовує лікувально-профілактичні заходи, веде амбулаторний прийом хворих гастроентерологічного, дерматологічного, неврологічного та кардіологічного профілю. Діагностує і лікує поширені інфекційні захворювання, приймає пацієнтів різного віку