Дерматокосметолог, професійна спеціалізація - робота з препаратами для контурної пластики, препаратами на основі ботулотоксину, володіє широким спектром апаратних технологій для омолодження.
Оксана Михайлівна - спеціалізується в області дерматології та косметології. Лікар надає допомогу в діагностиці та лікуванні шкірних захворювань,
коригуванні пігментації. Проводить процедури миттєвого ліфтингу та омолодження шкіри, пілінги, сироватки, моделювання ефектів та інше.
Мезотерапевт, займається розробкою інноваційних методик в області естетичної медицини. Професійні інтереси дерматокосметолога - процедури по корекції фігури, контурній пластиці, ексофілаціі, мезотерапії, карбоксітерапіі, ін'єкції краси. Більше 10 років веде приватну медичну практику в «Клініка естетичної медицини доктора Ліліани». Успішно захистила кандидатську дисертацію на кафедрі дерматовенерології ОДМУ.
Спеціалізується в області дерматології та косметології. Лікар надає допомогу в діагностиці та лікуванні шкірних захворювань. Звернутися до лікаря можна для проведення анти-вікової корекції шкіри, лазерного омолодження, виконання чистки особи.
Лікар дерматовенеролог, косметолог, володіє великим досвідом роботи в області дерматовенерології і естетичної медицини, лікує венеричні, шкірні захворювання, фахівець в проведенні лазерної епіляції і методик, спрямованих на корекцію фігури.
Лікар працює в декількох напрямках. Напрямки роботи Вікторії Вікторівни: косметологія обличчя та тіла, гінекологія, трихологія. Спеціалізація в гінекології та косметології дозволяє виявити зв'язок між дерматологічними проблемами і гінекологією. Вікторія Вікторівна проводить терапевтичний прийом зі збором анамнезу, при потребі діагностує порушення функцій шкіри за допомогою дерматоскопія і проводить процедури, спрямовані на поліпшення стану: біоревіталізацію, плазмоліфтинг, мезотерапію.
Катерина Леонідівна є членом Українського товариства естетичної медицини, її пріоритетними напрямками роботи як лікаря дерматокосметолога є ендермологія, контурна пластика обличчя, мезотерапія, лазерна косметологія і епіляція.
Валентина Сергіївна є учасником Асоціації косметологів України, фахівцем з лазерної та апаратної косметології, контурної пластики препаратами на основі ботулотоксину, біоревіталізації і плазмотерапіі.
Косметолог, проводить такі маніпуляції, спрямовані на поліпшення шкіри: чистки, пілінги, електростимуляцію, шліфування, редермалізація шкіри обличчя і тіла і т.д. Успішно бореться з розацеа, сухістю шкіри, себореєю, дерматитами.