Чернівці
Оксфорд Медікал на пр. Незалежності

Оксфорд Медікал на пр. Незалежності

Медичний центр
192відгуки
add_box Акушерство Алергологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
«Оксфорд Медікал Чернівці» — одне з регіональних представництв передового медичного центру, який співпрацює із найбльш досвідченими спеціалістами різних медичних напрямків. Персонал клінікі орієнтований на інноваційні технології лікування, серед яких перевагу віддають малоінвазивним методам.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
пр. Независимости, 121Ана карті
Без района
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Послуги медичного центру «Оксфорд Медікал Чернівці»

Спеціалісти медичного центру пропонують якісне лікування за такими напрямками:

• Урологія:

лікування сексуальних розладів та дисфункцій;
лікування простатиту, аденоми, фімозу;
лікування захворювань ПСШ та генітальних кондилом.

• Проктологія:

консервативне лікування різних стадій геморою;
радіоволнове лікування анальних тріщин та поліпів;
рання діагностика раку.

• Гінекологія:

лікування запальних захворювань жіночої статевої системи;
лікування ерозії та дисплазії шийки матки;
лікування вірусних захворювань та ЗПСШ,
лікування безпліддя, підбір контрацепції та ведення організму.

• Естетична медицина:

безін'єкційна мезотерапія;
біоревіталізація та біоармування;
чистки, пілінги, маски.

• Стоматологія:

всебічна діагностика та лікування зубів;
професійний погляд за ротовою порожниною;
протезування, відбілювання та прикрашення зубів.

• Флебологія:

лікування варикозного розширення вен лазером;
склеротерапія судинних зірочок;
видалення судинної сітки;
лікування трофічних язв.

• Неврологія:

діагностика захворювання та лікування хвороби голови;
лікування міжхребтової грижі;
лікування наслідків інсультів та закритих черепно-мозкових травм.

• Отоларингологія:

безопераційне лікування хронічного тонзиліту, аденоїдиту;
екстрена допомога при травмах, захворюваннях та кровотечах ЛОР –органів.

список цих, найбільш популярних, напрямків, медичний центр пропонує своїм пацієнтам якісну УЗ-діагностику всіх органів та систем, консультативний прийом терапевта та сімейного лікаря, а також комплекс хірургічних послуг.

На базі клініки «Оксфорд Медікал» відкрито діагностичне відділення, де пацієнти можуть проводити ультразвукове дослідження. Саме ультразвукові методи дослідження не дозволяють діагностувати захворювання до появи клінічних симптомів. УЗД дозволяє здійснити несвоєчасне і найбільш ефективне лікування.

Діагностика в «Оксфорд Медікал Чернівці»

У медичному центрі «Оксфорд Медікал» м.Чернівці проводяться ультразвукові дослідження наступних органів і систем:

• органи малого тазу у чоловіків (січовий міхур і область передміхурової залози)
  • органи малого тазу у жінок (гінекологічні дослідження і дослідження січового міхура)
  • молочних залоз
  • щитовидної залози;
  • підшлункової залози, хвороби, селезінки;
  • жовчного міхура, нірок;
  • серце;
  • тобто;
  • скринінгове УЗД при будь-якому;
  • вени і артерії кінцівок;
  • судини шиї і голови;
  • хребет (шиний і поперековий відділ);
  • лімфатична система;
  • еластографія;
  • нейросонографія та ін.
Перевірені відгуки про клініку
Дарія 29 Березень 2025
Гарна клініка і обслуговування, дякую.
Олена 17 Березень 2025
В клініці працюють хороші лікарі, було дуже усе охайно, чисто, сподобалось  відношення лікарів та безболісно було проведене обстеження. Рекомендую
Алла 19 Лютий 2025
В клініці раніше вже була, зверталась не перший раз. Я дуже вдячна лікарю урологу,  прийом був комфортний, дуже приємно було знаходитися, все було дуже ввічливо. Лікар дуже уважний, спокійний. Дуже сподобався прийом і лікар. Надалі планую звертатися в клініку ще
Крістіна 11 Лютий 2025
Досить комфортно було у клініці, всі досить привітні, як лікарі, так і медперсонал, на всі мої питання, надали відповіді. Все чудово було у цій клініці, візит добре пройшов.
Євгенія 06 Грудень 2024
В клініку зверталася не перший раз, уважні лікарі, ввічливий й відповідальний персонал, візит пройшов супер. Все було дуже уважно, залишилися дуже позитивні враження. Надалі буду звертатися в клініку ще
Філії мережі
Все клініки